Finanční horoskop na březen – která tři znamení si namastí kapsy?

Finanční horoskop na březen – která tři znamení si namastí kapsy?
Kterému znamení přejí šťastné planety, které po vás nebudou chtít, abyste byť jen hnuli prstem a už vám nasypou peníze? A které znamení si naopak bude muset vše oddřít? Ne každý má vždycky štěstí. Podívejte se, zda bude vaše znamení po letošním březnu o nějakou korunku bohatší.

Peníze v horoskopu

Málokdo na posledních letech nějak zvlášť vydělal. Snad proto se protentokrát zaradujeme i ze sumiček, které bychom v dobách před pandemií považovali za almužnu. Ani letošní březnový horoskop nedává najevo kdejaké výhry, ale přijít k menšímu obnosu je lepší než nepřijít k žádnému. Pokud se najdete v následujícím výčtu, může vás snad alespoň potěšit, že málokteré znamení bude muset pro dosažení zisku vynaložit zvláštní úsilí. Někteří dostanou drobný dárek, jiní už mají odpracováno a čeká se jen, až to přijde a někteří si zase vydělají tím, za co původně vůbec nečekali jakoukoliv odměnu. 

Pokud k vám březen není štědrý, nezoufejte. Snad vás některá z „finančních“ planet odmění v jiné části roku. Co se týče vás, na které se nedostalo, a budete si muset zase vše odpracovat, můžeme vám alespoň poradit, které oblasti lidské činnosti a znalostí budou výnosné. Snad ještě více než obvykle pro vás může být přínosná komunikační technologie (pokud se v této oblasti vyznáte a máte snad schované nápady, na kterých by se dalo vydělat – do toho!)

Ruku v ruce s ní jde nové a experimentální umění. Štěstí by vám mohly přinést vaše extravagantní počiny na streamovacích službách. Pokud jste aktivní nebo přímo populární na sociálních sítích, nastal váš čas. Přidávejte své autorské fotografie, zkoušejte básně, buďte spontánní a nekonvenční. Možná se budete divit, jak lukrativní může váš koníček být.

Ryby

Toto je váš bohatý měsíc. Nejen, že je březen měsícem, kdy má většina z vás narozeniny, ale možná k nim dostanete i nečekaný finanční dárek od vesmíru. Neptun – vaše vládnoucí planeta se v březnu přiblíží Slunci a Jupiteru. Tato dvojka je přímo šťastný tah. Navíc vám fandí tajemný návštěvník Pluto. Ve vaší finanční předpovědi není široko daleko vidět žádný vliv zemského živlu. Z toho můžeme odvozovat, že peníze nebudou nijak těžce vydřené a možná půjde v pravém smyslu o dar. Využít ho můžete na dlouho odkládané cestování nebo nějaký zajímavý kurz. A pokud ani na jedno nemáte chuť, pořiďte si alespoň lístek do divadla nebo kina. I pozorování dramatu pro vás může být přínosné. Peníze investujte do sebe.

Vodnář

Pokud očekáváte dlouho opožděnou platbu za svou práci, tenhle měsíc se jí konečně dočkáte. Na radosti může trochu ubrat, že pro vás příchozí peníze nebudou žádné milé a nečekané překvapení, ke kterému jste přišli jako slepí k houslím, ale skutečně vydřená odměna. Ale když nic jiného, můžete se alespoň přestat stresovat s tím, kde se vaše platba zatoulala a jestli vůbec přijde. Pokud vám k dosažení vymáhané částky mohla přítelkyně nebo matka, dejte na její rady do budoucna. Pokud vás popostrkuje, abyste si příště o své zasloužené odměny říkali, má naprostou pravdu. Bez trochy kuráže byste možná do dubna počítali drobné. Pro příště zahoďte vodnářskou odtažitost a bojujte o to, co vám právem náleží.

Rak

Pokud v poslední době rozvíjíte nějaký svůj talent nebo se přímo věnujete umělecké činnosti, pokračujte a uvažujte, zda by se nějaký z vašich výtvorů nedal povýšit na větší projekt. Suma za něj by sice pravděpodobně nebyla nijak horentní, ale rozhodně neurazí, ne? Největší šanci na úspěch mají Raci umělci. A z nich jsou na tom nejlépe ti, kteří dokážou svým uměním nejreálněji připomenout běžné životy vašich obdivovatelů. Na nějaké ty dodělávky budete mít snad čas i v první polovině měsíce. Vaše práce by se měla zhodnotit v druhé třetině března.

 

Zdroj:

  • autorský článek