Horoskop pro povaleče. Předurčuje vás vaše znamení k povalečství?

Horoskop pro povaleče. Předurčuje vás vaše znamení k povalečství?
Říkáte si, proč je zrovna váš manžel tak líný či proč neustále musíte uklízet po svých dospělých dětech, které nejsou schopné se zvednout od počítače či televize? Některá znamení se jednoduše řadí mezi lenivé tvory, která to jsou se dozvíte právě v tomto horoskopu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vy se dokážete bezmezně soustředit i neuvěřitelně vztekat. Pokud po vás bude chtít manželka či matka, abyste si po sobě uklidili, nejspíše vám to bude trvat celý týden. Když se do úklidu ovšem vrhnete bez toho, aniž by vás o něj někdo prosil, věci či byt bude uklizený během sekundy. Když ovšem nebude po vašem, bude zle. Jste ale horká hlava a často si vaši zášť vaši blízcí vůbec nezaslouží.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

S prominutím jste skutečně lemra líná. Do něčeho vás vtáhnout či se vám zavděčit nějakou aktivitou stojí skutečně velké úsilí. Pokud se to někomu přece jen podaří, upřímně mu tleskáme. Slyšíte pouze na peníze či vyvinete nějakou aktivitu v momentě, kdy máte hlad anebo něco potřebujete. Zkuste se nad svým lenivým chováním zamyslet, často tím své okolí obtěžujete.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Řadíte se mezi velmi rozpolcené osobnosti a máte minimálně vždycky dvě různé tváře. I přesto, že jste neustále s něčím nespokojení, umíte hrát na své okolí spokojeného tvora. Milujete přetvářku a navenek se tváříte jako perfektní lidé. Opak je ovšem pravdou a po otevření dveří ve vašem bytě nalezne dotyčný pouze chaos a nepořádek ve kterém se vyznáte pouze vy samotí. Není to ale o tom, že byste byli líní, ale o tom, že se pouštíte do spousty věcí najednou a poté jednoduše nestíháte vůbec nic.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Líní Raci umí být pěkné pijavice. Ke své oběti se totiž přisají natolik, že je velmi těžké je od sebe odtrhnout. Líný Rak se pozná tak, že celý den sedí pouze u televize a ostatní kolem něj pobíhají. Mimo jiné jste také nesmírně náladový, podezíravý a šíleně hysterický. Zkuste se nad sebou zamyslet a začít s tímto neblahým údělem něco dělat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste arogantní, pyšní, namyšlení a velmi ješitní sobci. Nezlobte se, ale takové chování se od někoho, kdo celé dny pouze prolelkuje opravdu nedá očekávat. Naopak byste měli být vděční za to, jaké máte zázemí a rodinu. Nebýt jich, nejspíše byste se o sebe sami ani nedokázali postarat. Jenže alespoň víte, že chodit do práce se musí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vy jste jednoduše chytré jako rádio. Rádi kritizujete ostatní a sami často nemáte na podobnou kritiku vůbec žádné právo. Jediné, co váš šlechtí je, že nejste líné, a naopak jste velcí puntičkáři, kteří si dají záležet nejen na pořádku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou velmi domýšlivé a také rozmarné. Umíte často velmi rychle utratit své vydělané peníze. To, co vás ovšem šlechtí je fakt, že máte smysl pro pořádek a váš partner vás za to bude milovat a nenávidět zároveň. Líní ale rozhodně nejste, ba naopak.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři nejsou příliš dvakrát aktivní znamení. Neumíte si po sobě uklízet, ranní vstávání je pro vás noční můrou a jakákoliv práce nad vaše pravidelné kompetence vás děsí. Raději delegujete práci na ostatní a sami si raději dáte bublinkovou koupel či si půjdete užít volné chvíle do sauny. Vyhýbat se jakékoliv činnosti je vaše motto.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Utíkáte nejen před závazky a sliby, ale také před povinnosti v domácnosti. Nenávidíte uklízení, nemáte v lásce péči o děti, nechcete si po sobě uklízet a ani po druhých a už vůbec nechcete dělat práci za druhé či práci navíc. Lenoši každým coulem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše hnidopišství a kritika často není na místě. Nemáte totiž zrovna dvakrát dobrou pracovní morálku a práci se spíše vyhýbáte, než ji jdete naproti. Často také disponujete velmi zpátečnickými názory, což se často zrovna dvakrát nehodí do krámu. Raději byste se měli zaměřit na své dobré i špatné vlastnosti a až poté danou situaci komentovat stylem vám vlastním.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jste urážliví a vztahovační. Když vás někdo nařkne z toho, že jste líní, budete si to brát velmi osobně a daného člověka nejspíše naprosto vymažete ze svého života. Zkuste někdy ale vaše okolí přesvědčit o opaku. Možná na této vlastnosti přece jen něco bude.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jste velmi pracovité znamení a lenost není vaší doménou. Naopak línými lidmi opovrhujete a raději se s nimi ani nebavíte.

 

Zdroj: