Týdenní horoskop od 18. října: Blíženci budou mít energii na rozdávání a Štíři větší rozhled

Týdenní horoskop od 18. října: Blíženci budou mít energii na rozdávání a Štíři větší rozhled
Jsou chvíle, kdy bychom chtěli mít vše hned dokončené, ale některé věci žádají svůj čas. Některá znamení budou netrpělivá a někomu se bude dařit vše na první dobrou. Jak si v tomto týdnu povedete vy?

Beran

Máte pocit, že můžete dokázat úplně všechno. Daří se vám, co si zamanete a jdete si hrdě za svým. Ale na vaší cestě je také mnoho rušivých elementů. Někdo vás může doslova uhranout, a dokonce se s ním nemusíte setkat ani osobně. Vaše fantazie dokáže zázraky, Berani.

Býk

Nebuďte na sebe příliš netrpěliví, Býci. I když vám tento týden některé činnosti mohou trvat delší čas, než je pro vás obvyklé, nakonec se vám vše povede. Dopřejte si potřebný čas, dělejte vše s úsměvem na tváři a buďte odhodlaní věci dotáhnout do konce. 

Blíženci

Komunikace s vaší rodinou postupuje mnohem snadněji než v minulých týdnech. Jste plní nadšení a energie máte na rozdávání. Naplánujte si výlet nebo společnou akci se svými dětmi, přáteli nebo rodiči. Využijte svého pozitivního rozpoložení a pošlete svou radost dál.

Rak

V tomto týdnu klidně zůstaňte v práci přesčas. Pokud jste měli v plánu představit své rodině nového partnera, odložte setkání raději na další týden. Není ani vhodná doba k probírání novinek nebo důležitých rozhodnutí. Pokud můžete, zvolte jiný termín.  

Lev

Zaměřte se na komunikaci se svými spolupracovníky. Popřemýšlejte, co byste na vašich vztazích mohli zlepšit a co udělat pro stmelení kolektivu? Můžete hledat rovnováhu mezi pracovním a rodinným životem. Do úplňku si také můžete naplánovat sebevzdělávání. 

Panna

Čeká vás zajímavý týden, obzvlášť v pracovní a finanční oblasti. Nebojte se říct si o zvýšení platu, vnímáte-li, že nastal ten správný čas. Pokud potřebujete investovat peníze, není snad lepší chvíle než-li nyní. 

Váhy

Tento týden se cítíte dostatečně silní na to, abyste se rozhodli některé věci ve svém životě radikálně změnit. Vaše okolí si změny možná ani nevšimne, ale pro vás má daná věc velký význam. Stůjte si za svým rozhodnutím a nenechte si nikým namluvit, že to nemá smysl. 

Štír

Váš rozhled se v tomto týdnu ještě rozšíří a vy dokážete vidět věci jasněji a ve všech souvislostech. Proto se můžete vypravit na dobrodružnou cestu a mít přitom věci pod kontrolou. Na své cestě možná potkáte osobu, která vám dá důležité znamení.  

Střelec

V tomto týdnu můžete ve svém srdci vnímat potřebu někomu pomoct. Vaši přátelé to vycítí a možná vás požádají o finanční podporu. Zvažte, zda není jiná možnost, jak své přátelé podpořit. Dejte si čas na rozmyšlenou, uprostřed týdne budete chytřejší. 

Kozoroh

Výborná zpráva, Kozorozi! Tento týden vám nebude chybět energie na dokončení nebo rozjetí nových projektů. To, co zveřejníte, uvidí mnohem více lidí než obvykle. Může to být vzrušující vyhlídka, ale přesto zůstaňte opatrní a buďte stále nohama na zemi. 

Vodnář

Tento týden jste více propojení se světem okolo vás. Můžete silněji vnímat svou intuici, mít telepatické myšlenky a vycítit, kdy je vhodná chvíle do něčeho zasáhnout. Využijte této energie k tvůrčí práci a laskavé komunikaci s blízkými.

Ryby

Čekají vás lákavé příležitosti, kterých se můžete chopit s nadšením nebo je nechat jít. Každopádně nikam nespěchejte a důvěřujte své intuici, která vám řekne, zda je právě teď ten pravý čas chopit se nového projektu.   

 

Zdroj: