Nejmilejší tchyně podle horoskopu. Která 3 znamení to jsou?

Nejmilejší tchyně podle horoskopu. Která 3 znamení to jsou?
V mysli spousty z nás utkvěla domněnka, že všechny tchyně tu jsou proto, aby nám kazili život. Možná za to může bezpočet vtipů, který se zabývá touto tematikou. Nicméně některé tchyně se k nám chovají lépe než naše vlastní matky. Máte tchyni anděla i vy?

Panna (23. srpna – 22. září)

Mezi čtyřicátým a padesátým rokem života se stáváte opravdu ohleduplnou, pokud jde o ostatní lidi. Svou snachu nebo zetě si hýčkáte a při této příležitosti vzpomínáte na dobu, kdy jste byla v jejich věku. Nezáleží vám na tom, že tento člověk se nenarodil do vaší rodiny, vy ho jako svou rodinu berete. Nikdy ho neponižujete ani neurážíte.

Víte, jaká slova tohoto člověka mohou urazit, a záměrně se jim vyhýbáte. Máte na paměti, že pokud si tohoto člověka vzal váš potomek, je s ním šťastný a nemá cenu tuto rodinu nějakým způsobem rozdělovat a štvát proti sobě. Jediné, co si přejete, je to, aby každý člen vaší rodiny měl své pevné místo a aby rodina držela pohromadě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Moc dobře víte, jaké to je, když nejste přijímána. Vám osobně se to nelíbí, proto snaše či zeťovi vyjdete vstříc s otevřenou náručí. Neexistuje nic, co by vám tento člověk nemohl sdělit nebo o co by vás nemohl požádat. Víte sama, že člověk nemůže zvládnout všechno sám a každý má talent na něco jiného. Necháte tohoto člověka, aby vás využíval pro to, k čemu máte vlohy, a na oplátku požadujete, aby tento člověk pro vás dělal to, co umí lépe než vy.

Jste ochotna změnit pravidla vlastní domácnosti, abyste vyhověla novému členu vaší rodiny. Věříte v poklidný vztah s chotěm nebo se snachou a nevyvoláváte zbytečné hádky. Jste ráda, že máte další blízkou osobu, s níž si můžete povídat a předávat jí své zkušenosti. Jakmile se tento člověk vrátí i s vaším potomkem domů, přemýšlíte o něm, děkujete, že vám osud přivedl do cesty tak milého člověka.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste až příliš optimistická na to, abyste dělala životnímu partnerovi svého potomka ze života peklo. Raději se s ním bavíte a vtipkujete, než abyste si ho znepřátelila. Jakožto někdo, kdo se narodil do ohnivého znamení zvěrokruhu, jste trochu sobečtější než ostatní lidé, a přesto máte snachu nebo zetě opravdu ráda. Při pohledu na tohoto jedince i během komunikace s ním vzpomínáte, jaké to bylo, když jste byla mladá a nezkušená.

Pokud jste měla v životě větší smůlu než on, pak určitě víte, jaké to je, když vás tchyně nemá ráda. Snažíte se být příkladem toho, že i tchyně dokáže být hodná a může být schopna komunikace bez zvyšování hlasu a neustálých hádek, jak špatně se někdo stará o vašeho potomka.

Zdroj článku: