Partnerský horoskop na víkend 29. - 30. ledna: Hádky kvůli maličkostem a vzájemné usmiřování

Partnerský horoskop na víkend 29. - 30. ledna: Hádky kvůli maličkostem a vzájemné usmiřování
Na prahu víkendu jsou některé páry již rozhádané a jiné se do hádek teprve dostanou. Avšak víkend přinese také usmiřování, podívejte se, jak mu jít naproti.

Beran

Společnému podnikání či partnerským koníčkům se bude tento víkend velice dařit. Je-li váš partner rozrušený vaším pracovním vytížením, naplánujte si na víkend společnou aktivitu a vše se zase rozjasní.

Býk

Sdílené sny, plány a veselá společnost vašich přátel posílí láskyplná pouta. Pokud s partnerem nežijete v jedné domácnosti, mohou se objevit příznivé příležitosti k častějšímu setkávání. 

Blíženci

Na povrch vyplují citlivé problémy, ale právě vyjasňovací rozhovory mohou nyní zlepšit váš vztah. Potřebujete-li chvíli o samotě, neváhejte a požádejte partnera o čas. Trpělivost a ochota vzájemně si vyhovět posílí vaše vzájemné pouto. 

Rak

S partnerem můžete řešit citlivé záležitosti. Pokuste se vyhnout mocenským hrám a usilujte o vzájemné pochopení. Budete-li spolu diskutovat a hledat společnou cestu, příležitostí k vášnivému usmíření bude dostatek.

Lev

O víkendu žijte společenským životem. Zapojte svého partnera do přípravy večírku nebo se vypravte s přáteli na dobrodružný výlet. Čas ve společnosti váš vztah nyní jen obohatí. 

Panna

Ještě v pátek večer mohou v partnerství vzniknout drobná nedorozumění, avšak v sobotu ráno už bude vše minulostí. Tam, kde byly pochybnosti, bude nyní prostor pro nové dohody a nápady.

Váhy

Na začátku víkendu buďte opatrní na hádky kvůli maličkostem. Pokud pouze nepropadnete touze prosadit si svůj pohled na věc, můžete nahlédnout na společné emocionální potřeby a priority, které vašemu vztahu prospívají. 

Štír

Díky svému neodolatelnému kouzlu budete u svého milého středem pozornosti. Přívětivá atmosféra vás může povzbudit k tomu, abyste si vyjasnili některé důležité záležitosti. Upřímnost vnese do vztahu občerstvující energii. 

Střelec

Neshodnete-li se s partnerem na společném víkendovém programu, pokuste se najít funkční kompromis. Na prvním místě je nyní váš vztah a vzájemná pozornost. Upřednostněte proto spokojenost vás obou před spokojenosti vašich přátel. 

Kozoroh

O víkendu můžete lépe porozumět svým emocionálním potřebám. Najděte si čas na intimní rozhovor a buďte opatrní, aby se citlivé sdílení pocitů nezměnilo v urputné vnucování názorů. 

Vodnář

Víkend by mohl přinést složité emocionální situace. Proto nejprve uspokojte své vlastní potřeby a teprve poté věnujte energii partnerskému vztahu. Budete-li vy sami spokojeni, můžete pak dobrou náladu přenést i do vašeho partnerství.

Ryby

Krátký společný výlet do přírody vás o tomto víkendu může příjemně naladit. Překvapte partnera drobným dárkem nebo společně připravte oblíbenou večeři. Romantice a vášni je třeba jít naproti.

 

Zdroj: