Znamení zvěrokruhu, která si stěžují rodičům na svého partnera

Znamení zvěrokruhu, která si stěžují rodičům na svého partnera
Pokud se ve vztahu vyskytne problém, měli bychom ho řešit přímo s partnerem. Nicméně někteří lidé předstírají, že ve vztahu všechno klape, ale jakmile se ocitnou sami se svými rodiči, neustále si na svého partnera stěžují. To nejenže není hezké, ale také se tím nic nevyřeší. Upřednostňujete tento způsob i vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nehledě na to, jak málo závažný problém s partnerem je, vaše rodina je první, kdo se o problému dozví. Většinou to rodiče vědí dříve než váš partner. Myslíte si, že vaši rodiče jsou schopni vyřešit cokoliv, vždyť za vás vždy řešili vaše problémy, když jste už nevěděli, jak z dané situace vycouvat. Takové chování však vás a vašeho partnera může odcizit, poněvadž pokud se vaši rodiče rozhodnout váš momentální problém vyřešit, partner záhy zjistí vše, co si s rodiči za jeho zády povídáte. Příjemné to pro něj příliš nebude a může vás postupem času začít nenávidět. Problémy se proto ještě více nakupí a snaha vašich rodičů docílit harmonického vztahu mezi vámi a vaším partnerem může vyvrcholit až v drsný rozchod, poněvadž ve skutečnosti partnera pomlouváte za zády místo toho, abyste si s ním vše v klidu vyříkali.

Berani věří v sílu svů rodiny, Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se s partnerem nacházíte v krizi, vaši rodiče jsou ti první, kdo je s celým problémem náležitě seznámen. Tedy skoro náležitě. V záchvatu beznaděje a bezmoci totiž jaksi zapomenete zmínit, že i vy jste udělali chybu, a rodičům partnera vylíčíte jako absolutní zrůdu, která nemá vlastní city a jedná jen na základě svých pudů. Vaše přecitlivělost totiž může být hlavním důvodem krize ve vztahu, poněvadž si nedokážete uvědomit, že něco děláte špatně. Partner na vás bude právem naštvaný, poněvadž si své problémy nemůžete nechat pouze v rozmezí vztahu, ale musíte je vyprávět všem. Váš partner zjistí, že všichni se k němu otočili zády kvůli vám, což je ten nejlepší důvod k rozchodu. Někdy je lepší nechávat si problémy pro sebe.

Lev (23. července – 22. srpna)

Stěžujete si na chyby svého partnera všem příbuzným a rodičům obzvláště. Nechcete, aby vás někdo měl za člověka chybujícího, a proto jste ochotni překrucovat fakta, poněvadž na vašem egu vám záleží mnohem více než na vašem partnerovi. Přiznejte si to, kdyby to nebyla pravda, nechovali byste se takto. Jednou může přijít den, kdy vaši rodiče přestanou řešit vaše partnerské problémy, a teprve potom jste svolní jít k odborníkovi, aby vám pomohl vyřešit všechny vaše partnerské problémy.

Zdroj článku: