Tarotový výklad na týden: Střelci se vydají svou vlastní cestou, Vodnáři začnou hladovět po poznání nového

Tarotový výklad na týden: Střelci se vydají svou vlastní cestou, Vodnáři začnou hladovět po poznání nového
Jste připraveni na skončení všech tíživých problémů? Kartou tohoto týdne je totiž Osm Mečů. Všechny situace, které nám způsobovaly stres, se nyní vyřeší, a to téměř samy. Samozřejmě se musíme snažit, aby to zůstalo tak klidné stále, nejen tento týden.

 Máme jediný úkol – uspořádat své myšlenky a zjistit, proč se nám děly všechny ty špatné věci. Většinou nejsme zcela bez viny, pouze si ji nepřipouštíme. Rovněž si přestaneme všímat lidí, kteří nám tvrdí, že jsme k ničemu, že nic neumíme. Jakmile dosáhneme vnitřního míru, začneme si více věřit. To se také podepíše na naší produktivitě. Co se podle výkladu tarotových karet stane vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše karta týdne: Tři Hole

Osud vám nachystal velké změny, které se vám zalíbí. Čeká se jen na to, až s tím začnete pracovat. Zkuste si představit svou budoucnost. Uvidíte ucelený obrázek společně se všemi vysněnými cestami. Ani jedna z nich není nerealizovatelná. Stačí jen chtít. Pusťte se do svých plánů hned.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše karta týdne: Tři Disky

Také vy si zasloužíte lásku, ale trávíte svůj čas s těmi správnými lidmi? Je zapotřebí stýkat se s těmi, kteří vás dokážou pochválit, aniž by to nemysleli vážně. Sdělte jim, čím přesně jsou pro vás důležití. Existují lidé, kteří si pro vás přejí jen to nejlepší, a s těmi máte předurčeno se nyní stýkat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše karta týdne: Milenci

Budete sami sebou. Vaše nápady jsou dobré, nyní jen zbývá je zrealizovat. Času nyní budete mít habaděj, osud si totiž přeje, abyste začali dělat to, co vás baví nejvíce. Vyberte si jednu činnost, která vám přijde zábavná a zároveň slibuje postup ve vaší kariéře, který taktéž potřebujete.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše karta týdne: Smrt

Změny jsou občas zapotřebí, a to ve všech životních oblastech. Něco musí skončit, abyste se posunuli dál a stali se šťastnějšími. Zkuste se oprostit od své minulosti, ignorujte ji, jako by nikdy neexistovala, a učiňte rozhodnutí, která nijak nesouvisí s tím, co se vám stalo. Tato rozhodnutí budou správná.

Zkuste nechat minulost za hlavou a učiňte nová rozhodnutí
Zkuste nechat minulost za hlavou a učiňte nová rozhodnutí | Zdroj: loriklaszlo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše karta týdne: Osm Mečů

Určité lidi upřednostňujete před jinými. Někteří z těchto lidí vám však nepřinášejí radost, pouze zlobu. Je to nevyhnutelné – tento člověk vám hodně ublíží. Než ale začnete proklínat svůj život a rozhodnutí přátelit se s tímto člověkem, myslete na toto – všechno zlé je pro něco dobré.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše karta týdne: Devět Disků

Váš život je častokrát pouze o postupu vpřed. Kdy jste se naposledy pozastavili a vychutnali si své úspěchy, užili si krásu života a poděkovali těm, kteří jsou jeho součástí dlouhodobě? Tento týden vám přijde na mysl touha po větší komunikaci a zároveň vymýšlení plánů společně s těmi, na kterých vám záleží.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše karta týdne: Sedm Disků

Končí jedna životní etapa, je proto zapotřebí uzavřít všechny neshody s ostatními bez ohledu na to, jak těžké to pro vás bude. Nakonec zjistíte, že všechno šlo hladce. Máte svou verzi příběhu, ale chybí vám střípky, které vám poskytnou slova těch, s nimiž jste se z nějakého důvodu nepohodli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše karta týdne: Páže Holí

Nezáleží na tom, co se vám stane, důležité je, jakým způsobem se zachováte. Ačkoli tento týden může být velmi hektický, vy jednotlivé úkoly i životní oblasti zvládnete s přehledem, pokud si zachováte svůj pozitivní přístup. Úkolů můžete mít nad hlavu, ale umožní vám se vyřádit a uvolnit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše karta týdne: Blázen

Nejste někdo, kdo by celé dny pracoval a vůbec se nebavil, a karta Blázen vám připomíná, že není nic špatného na tom to neměnit. Když budete sami sebou na sto procent, brzy přijdete na způsob, jak se posunout vpřed, aniž by vám někdo nakazoval, co je správně a co naopak špatně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše karta týdne: Svět

Přišel čas vyřešit vše, co vám přidělává trápení, a těšit se z nového začátku. Uzavření všech sporů a vyřešení problémů nyní půjde jako po másle. Přestanete věřit informacím, které si předem neověříte. Tento postup vás dovede ke slibnému úspěchu a budete na sebe hrdí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše karta týdne: Páže Disků

Kultura se stane zdrojem nově nabytých znalostí. Zatoužíte pustit si dokumentární film, přihlásíte se na kurz nebo se jen tak projdete po galerii. Čerpání z tradičních zdrojů nyní bude více než záživné, podíváte se na celý svět z jiného úhlu pohledu. Najdete novou životní cestu, která vás bude bavit.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše karta týdne: Eso Pohárů

Prohlubování stávajících vztahů, vytváření nových přátelství i láska. Toto všechno vás čeká. Vše, co musíte udělat, je nebát se jít na akce, na které byste nikdy předtím nešli. Zkuste oslovit přátele a pozvat je na neobvyklé místo. Také jim řekněte, ať s sebou přivedou pár přátel, které zatím neznáte.

Zdroj článku:
  • Autorský text