Tarotový výklad na víkend: Blíženci se zbaví falešných přátel a půjdou dál, Váhy se posunou vpřed díky své trpělivosti

Tarotový výklad na víkend: Blíženci se zbaví falešných přátel a půjdou dál, Váhy se posunou vpřed díky své trpělivosti
Kartou na tento víkend je Eso Pohárů. Naskýtá se nám skvělá příležitost začít měnit svůj život k obrazu svému. Příležitostí budeme mít více než obvykle, můžeme si mezi nimi vybírat. Nakonec si každý z nás vybere, co je pro nás nejlepší.

  Láska nás určitým způsobem pohání vpřed. Není to ale pouze o lásce. Potřebujeme-li nové přátele či urovnání sporu, teď máme jedinečnou možnost. Většina starostí zmizí a bude nahrazena pocitem, že jsme výjimeční a pro ostatní nepostradatelní. Přečtěte si, jaká je vaše osobní víkendová karta a co se může přihodit právě vám.     

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše víkendová karta: Tři Disky

Dostane se vám respektu ostatních, vaše chování pozitivně ovlivní druhé. Přišel čas vyrazit do společnosti a strávit tam dlouhou dobu. Nebojte se přijímat lásku, zasloužíte si ji. Okouzlíte každého, a proto, pokud potřebujete s něčím pomoci, vždy se najdou lidé, kteří vám pomohou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše víkendová karta: Pět Disků

Zaměříte se převážně na své psychické zdraví. Všechny činy, kterými vám kdo ublížil, nyní vyplují na povrch a vy se s nimi budete muset poprat. Dobrou zprávou je, že jakmile se vám to povede, vaše sebevědomí poroste. Žádný sok pro vás již nebude tolik děsivý a své problémy vyřešíte snadno a rychle.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše víkendová karta: Tři disky

Zaměříte se na lidi, kteří vám hodně ublížili. Rozhodnete se, že přišel čas zpřetrhat s nimi vazby nadobro. Výčitky vám budou chybět, půjdete vesele dál. Nyní se vytvoří problém, který vám způsobí falešný přítel, a díky tomu odhalíte, že budoucnost s ním již není pro vaše dobro možná.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše víkendová karta: Tři Hole

Přišel čas očekávat neočekávané. Může jít o pozvánku na večírek nebo se spřátelíte s někým výjimečným skrze dobrého přítele. Očekávejte pozitivní události, které ale vyžadují vaši včasnou reakci, aby opravdu nastaly. Nenechte si uniknout svou životní příležitost.

Na raky může tento víkend čekat několik nečekaných událostí. Třeba pozvánka na večírek
Na raky může tento víkend čekat několik nečekaných událostí. Třeba pozvánka na večírek | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše víkendová karta: Ďábel

Myšlenky na věci, které si sami zakazujete, nyní vyplují na povrch. Zejména v oblasti partnerství je zapotřebí vyhnout se flirtování s jinou osobou, může to skončit špatně. Své touhy nyní umístíte na první místo, protože se budete cítit ostatními nedoceněni. Ne vždy je ale dobrý nápad dělat to, co vás napadne jako první.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše víkendová karta: Devět Holí

Své plány dovedete do zdárného konce. Je to vaše sebedůvěra, která vám pomůže vyhnout se jakékoli potenciální chybě. Vaše schopnost rozhodovat se správně pomůže nejen vám, ale i lidem ve vašem okolí. Vám už zbývá jediné – zbavit se vnitřního strachu a otevřít novou kapitolu života.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše víkendová karta: Sedm Disků

Trpělivost přináší růže. To, o co jste v poslední době hodně usilovali, se vám nyní vyplatí. Nyní budete velmi trpěliví a můžete se těšit na četné změny ve svém životě, které vás učiní šťastnější. Pozitivní energii, která se objeví, můžete přeposlat dál, svým nejbližším či naprosto cizím lidem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše víkendová karta: Měsíc

Vaše skutečné touhy vám nyní budou odhaleny. Přestanete si plnit ty sny, kterých chcete dosáhnout jen proto, abyste zapůsobili na ostatní. Zaměříte se na cíle, které vás učiní opravdu šťastnými. Nejistota vás bude doprovázet, ptejte se sami sebe, zda si z dlouhodobého hlediska myslíte, že jednáte správně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše víkendová karta: Rytíř Disků

Vaše úsilí je ne vždy oceněno tak, jak si představujete. Nyní to bude jiné, nastal čas, kdy si uvědomíte, že ne vždy jste ze sebe vydali maximum. Víte, jak dosáhnout úspěchu, a nyní je jen na vás, abyste opustili svou komfortní zónu a začali se snažit o něco více. Vytoužený výsledek za tu námahu stojí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše víkendová karta: Osm Pohárů

Některé věci vám ze života dělají peklo, a ty nyní odhalíte a nadobro se jich zbavíte. Zbavit se těchto předmětů či vzorců chování bude obtížné. Pamatujte na to, že vám nejsou k užitku a pouze se kvůli nim trápíte. Začněte okamžitě, nečekejte na to, až vám zadělají na další problémy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

 Vaše víkendová karta: Sedm Mečů  

Máte dobré srdce a nyní se budete snažit pomoci co nejvíce lidem. Avšak pozor. Ne všechno, co uděláte pro některého člověka, neublíží nikomu jinému. Touha pomáhat jiným je skvělá vlastnost, teď si ale více všímejte podrobností. Přemýšlejte nad svým spasitelským plánem, než ho provedete.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše víkendová karta:Vaše víkendová karta: Viselec

Budete se cítit zaseknutí v jedné životní kapitole. Může se zdát, že neexistuje žádné východisko, žádná cesta, která vás dovede ven z tohoto labyrintu a zároveň vás učiní šťastnými. Promlouvají vaše obavy. Vaším prvním úkolem je nemyslet na to, co by mohlo být, a jednat. Nepředvídatelnost vás dovede k lepšímu životu.

Zdroj článku:
  • Autorský text