Převratné změny pro tento měsíc: Kozorozi se otevřou komunikaci a raci se odpoutají od nežádoucích vztahů

Převratné změny pro tento měsíc: Kozorozi se otevřou komunikaci a raci se odpoutají od nežádoucích vztahů
Pozvolný konec jara slibuje mnoho převratných změn pro různá znamení. V různých sférách života budou někteří zaznamenávat převratné změny, otevírat se budou nové možnosti.

Ačkoliv se s příchodem léta mnozí orientují spíše na odpočinek, cestování a celkově na trochu oddychu, ne všem hvězdy tuto okurkovou sezónu letos dopřejí. Některá znamení budou čelit převratným změnám v životě, se kterými se nějakým způsobem budou muset poprat, nebo si zvyknout. Takové změny ale nemusí být nutně negativní, ba naopak! Pojďme se podívat, komu bude v červnu dopřáno trochu toho životního adrenalinu.

Býci (20. 4. – 20. 5.) se musí naučit, jak efektivně transformovat svou sílu a energii

Drazí býci, síla, rozhodnost (někdy až tvrdohlavost) a bojovnost je něco, za co vás okolí většinu času obdivuje. Tento měsíc se ale můžete potýkat i s neporozuměním vaší komunity, což vás může brzdit i v kariérním prostředí. Nebudete-li se bát vyslechnout si zpětnou vazbu od ostatních, přijmout jinou perspektivu pohledu na věc, může vás to v mnohém obohatit. Pokud se toto naučíte, čekají vás velké a příjemné změny ve formě zlepšení vztahu na pracovišti i případného povýšení. Pokud se ale nenaučíte lidem naslouchat, vše může jít velice rychle opačným směrem.

Raci (21. 6. – 22. 7.) se konečně naučí říkat lidem ne, to přinese zásadní změny ve vztazích

Pozvolna se blíží narozeninové období, a to vám vlévá novou energii do žil. Letos už jste si toho, alespoň co se mezilidských vztahů týká, zažili dost a je čas na změnu. Měli jste tendenci izolovat se do sebe a uvědomili jste si, že ne všichni lidi stojí za to držet si neustále u těla. Co vám ale dosud chybělo, byla kuráž s tímto něco udělat, a to přesně se může velice brzy změnit. Raci, nebojte se poznat sílu slova ne. Uvidíte, jaké pozitivní převraty to pro vás může znamenat.

Rakům se blíží narozeniny, a to je důvod k tomu, aby jste dostali novou energii do žil
Rakům se blíží narozeniny, a to je důvod k tomu, abyste dostali novou energii do žil | Zdroj: interested / Depositphotos

Váhy (23. 9. – 22. 10) se dočkají uznání v práci

Minulé týdny se nesly na vlně průzkumů, učení se a prohlubování praxe. Zdaleka ale ne jen co se týká praktických znalostí pro vaši práci, nezapomněli jste ani na osobnostní rozvoj, díky čemuž jste zase o kousek blíže svým dlouhodobým cílům. Teď si toho ale už konečně začínají všímat lidé okolo vás. Pokud vám v práci na stole přistane nový projekt se slibnou odměnou či povýšení, nemusíte být, milé váhy, vůbec překvapené. Chyťte tuto příležitost za pačesy a ukažte, co ve vás je. Z počátku to může vypadat na větší nápor stresu, jste ale připravené to překonat a stoupat výš.

Střelci (22. 11. – 21. 12.) pocítí změny v milostném životě

Prvotní vzrušení z nových vztahů začíná pomaličku vytlačovat ta racionální část mozku, která se snaží přijít na to, jestli to má se současným partnerem nějaký potenciál do budoucna. Cítíte, že vaše spojení vyžaduje určité kompromisy a vy teď stojíte před otázkou, jestli jste ochotni tyto kompromisy podniknout. Udělat finální rozhodnutí není jednoduché, jakmile k němu ale dospějete, nabere vše úplně nový rozměr. Uvědomíte si, co vás dosud brzdilo, z čeho jste měli strach. Ať už s partnerem setrváte, nebo ne, bude to mít naprosto zásadní vliv na to, jak budete v budoucnu nakládat s interakcemi milostného charakteru.

Kozorozi (22. 12. – 19. 1.) se naučí říkat si o pomoc

Stále se ženete za profesními úspěchy a finančním zabezpečením, až zapomínáte na to, že to pravé bohatství spočívá ve zdraví, a to nejen v tom fyzickém. Jste velice schopní, všechno v životě zvládáte na výbornou, když už se ale objeví nějaký mráček, máte stále nutkání k tomu, že ho bez problémů zaženete o samotě. Člověk na světě ale není sám, a to platí i pro řešení různých životních situací. Otevřete se někomu, řekněte si o pomoc, vyslechněte si názor někoho jiného. Uvidíte, jak obrovský počet dobra vám to přinese do života.

Zdroj článku: