Partnerský horoskop na 2. říjnový víkend: Vodnáři by měli poslouchat intuici, Lvi se pobaví

Partnerský horoskop na 2. říjnový víkend: Vodnáři by měli poslouchat intuici, Lvi se pobaví
Tento víkend záleží na tom, jak se k celému vztahu postavíme. Pokud ho budeme brát pozitivně, zažijeme nádherné chvíle, ale pokud o něm začneme pochybovat, naše chování se nám vrátí, poněvadž Měsíc bude až do sobotního odpoledne pod vlivem přecitlivělých Ryb. V neděli bude v úplňku a pod vlivem Berana, což může vyvolat mírnou soutěživost. Jak jste na tom tento týden vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám bude zdát sen o partnerovi, měli byste najít jeho význam, pomůže vám ve vztahu. V sobotu můžete mít problém s emocemi, pokud nezůstanete s partnerem doma. Při nedělním úplňku se budete cítit skvěle, všimnete si, že se váš vztah s partnerem zlepšil.

Býk (20. dubna – 20. května)

Spíše než na partnera se zaměříte na své přátele. Pokud chcete, aby se nenudil, pozvěte ho mezi své přátele a bavte se spolu. V neděli si můžete připadat, že vám partner vůbec nerozumí, a můžete zatoužit po výměně. V tuto dobu to není dobrý nápad, nevidíte věci jasně.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek nebudete mít na partnera čas, budete muset dodělat práci, kterou jste nestihli. V důsledku toho se u vás může v sobotu objevit velká frustrace, dejte si pozor na to, co vypouštíte z úst. V neděli si uvědomíte, kolik toho pro vás partner dělá, a poděkujete mu.

Rak (22. června – 22. července)

Nejlépe se s partnerem pobavíte, pokud opustíte v pátek váš domov a dopřejete si s ním nádherný výlet za poznáním. V sobotu nejlépe poznáte, co pro vás oba bude nejlepší, stačí poslouchat intuici. V neděli budete spokojení, poněvadž se vám všechno povede a partner bude všímavý.

Lev (23. července – 22. srpna)

S vaším partnerem si sjednejte na pátek večer rande, bude nezapomenutelné v pozitivním smyslu. Také se můžete těšit na skvělý večer. V sobotu se můžete vydat na společný průzkum neznámých destinací, skvěle se pobavíte. To bude pokračovat do neděle, kdy z objevování budete nadšení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partnerský život bude v pátek kvést. Dostanete romantickou náladu. Dokonce i pokud váš partner nebude mít na nic náladu, dokážete ho přesvědčit, že jeho problém není tak velký. Intimitu budete nejvíce pociťovat v sobotu, hlavně večer. V neděli se budete s partnerem cítit také skvěle.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek se budete svému partnerovi věnovat stejně jako obvykle, ovšem zvláštní péči vyhradíte také sami sobě. V sobotu se zaměříte pouze na svého partnera, což ho opravdu potěší. V neděli budete chtít pokračovat v romantice, ovšem partnerovi můžete přijít odtažití.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Romantika přichází do vašeho života v pátek, zatoužíte po svém partnerovi plnými doušky. Všimnete si, že vás na něm něco přitahuje, něco, čeho jste si předtím nevšimli. V sobotu ráno posunete vztah na další úroveň, odtušíte, že nyní je vhodný čas. V neděli si partnera budete všímat méně, což ho může rozesmutnit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend si opět připomenete, kolik toho pro vás partner dělá a jak hodně vám na něm záleží, obzvláště v pátek. Co se týče romantiky, tuto sobotu budete hodně kreativní a svého partnera mile překvapíte. V neděli vymyslíte skvělou předehru, z níž partner bude jásat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S partnerem si do sobotního dopoledne budete rozumět více než obvykle, budete si mít o čem povídat. Pozor však na přecitlivělost. V sobotu odpoledne partnerovi projevíte svou oddanost a náklonnost. Pokud společně namalujete amatérský obraz, budete šťastní. Ať tak či tak, v neděli pocítíte štěstí ve vztahu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud vám vaše intuice v pátek řekne, že váš partner strádá vaším nezájmem, nejspíše to bude pravda. Neuděláte si totiž na něj čas. V sobotu můžete být hádaví, pokud zjistíte, že vám chybí peníze. Odpoledne se však uklidníte. V neděli se s partnerem opět udobříte.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek budete k partnerovi extrémně milí, což vyústí v to, že si opět všimne vaší milé osobnosti, pokud o vás začínal ztrácet zájem. Ovšem v sobotu můžete být přecitlivělí, což může vyústit v hádku. V neděli si uvědomíte, jak hezký vztah ve skutečnosti máte.

Zdroj článku: