Týdenní horoskop od 26. dubna: Raci ukážou svůj talent, Štíry čekají nové výzvy a Kozorozi zvednou kotvy

Týdenní horoskop od 26. dubna: Raci ukážou svůj talent, Štíry čekají nové výzvy a Kozorozi zvednou kotvy
Vliv energie pondělního úplňku v nás může probudit touhy a potlačené pocity. Budeme vedeni k většímu zaměření se na skutečné hodnoty než jen k vytváření pozlátka životního stylu. Přečtěte si, jak si tento týden jednotlivá znamení povedou.

Beran

Berani, při pondělním úplňku můžete pocítit ohromnou sílu a nadšení dokončit věci, na kterých již přibližně půl roku pracujete. Dejte se do toho, uzavřete všechny rozpracované projekty, ať uvolníte místo novým nápadům. Ve vztazích udržujte pozitivní kurz a nepouštějte se na rozbouřené moře.

Býk

Nadhled, který vám přinese pondělní úplněk se vám jen tak nenaskytne. Všechny vztahy uvidíte natolik jasně, že prohlédnete veškerou faleš a odlišnosti. Rozhodněte se, zda v nefunkčních vztazích chcete nadále pokračovat a buďte otevřeni novým možnostem.

Blíženci

Blíženci, nastal ten správný čas věnovat se zdraví. Co pro sebe a svou kondici můžete nyní udělat? Zařaďte do svého režimu pravidelné cvičení, zaměřte se na detoxikaci nebo absolvujte preventivní prohlídku. V práci vás čeká mnoho povinností, podívejte se, co můžete udělat pro to, abyste dosáhli větší efektivity. 

Rak

Je čas se vydat na cestu splněných snů. Během následujících dvou týdnů bude váš talent na vzestupu a vy budete mít příležitost jej naplno ukázat. Zeptejte se sami sebe upřímně: Jaké jsou vaše sny a co vám brání v jejich uskutečnění?

Lev

Vaše milostné a rodinné vztahy budou osvětlené úplňkem, díky čemuž mohou některé staré rány vylézt na povrch. Možná vám pomohou si uvědomit vaše preference. Proškrtejte ze svého pracovního plánu některé závazky a věnujte se rodině.  

Panna

Panny vylezte ze svého brlohu, protože úplněk tentokrát osvítí váš společenský život. Porozhlédněte se po nejbližším okolí, možná vás upoutá nový obchod nebo místo, kde se můžete setkat se zajímavými lidmi. Dívejte se na svět trochu jinýma očima, než jste zvyklí, objevujte, prozkoumávejte a tvořte.   

Váhy

Při rodinné večeři či přátelských setkáních se vám nápady jen pohrnou. Diskutujte o své vysněné profesi, nerealizovaném projektu nebo o vymodlené dovolené. Vaše intuice pracuje na plné obrátky, poslouchejte ji a ukážou se nové indicie k dosažení vysněného cíle. 

Štír

Štíři, buďte na pozoru a soustřeďte se na nové výzvy, tentokrát mohou přijít ze všech směrů. Možná jste zahlceni nedokončenou prací, ale nezavírejte dveře před novými příležitostmi. Pravděpodobně jste během pandemie odmítali různá přátelská setkání. Možná je na čase opět zavolat svým známým a obnovit přátelské vztahy. 

Střelec

Vaše mysl se bude během úplňku toulat sny a představami. Nemá smysl se pouštět do větších projektů. Naplánujte si raději den volna a odpočinku. Utišíte-li neustálé brebentění vaší mysli, uslyšíte jasněji moudrost vlastní intuice. 

Kozoroh

Pokud jste to dosud neudělali, zvedněte kotvy a změňte pracovní prostředí, ve kterém už několik měsíců či dokonce let stojíte na jednom místě. Světelná síla úplňku vám pomůže odhalit vaše silné stránky, posílit sebehodnotu a ukázat příležitosti, na které jste si dosud ani nepomysleli.  

Vodnář

Čekejte uznání, které si po náročné práci zasloužíte. Pochvalte se také sami, ideálně absolutním klidem spojeným s meditací, dechovým cvičením nebo třeba poslechem vaší oblíbené hudby. Dva nadcházející týdny jsou pro vás časem sklizně, dovolte si dárky rozbalit a chvíli se prostě jen kochat. 

Ryby

Ryby, díky tomu, že v posledních dnech přitahujete pozornost okolí, možná dostanete nabídky práce či pozvání na rande. Pokud jste v posledních měsících rozvíjeli svůj podnikatelský nápad nebo se připravovali na přijímačky, zcela určitě přijde odměna rovna vašemu úsilí. 

 

Zdroje:

https://www.ganeshaspeaks.com/horoscopes/

https://astrostyle.com/horoscopes/

https:/signs.com/horoscopes/