Partnerský horoskop na červenec: Kdo prožije léto plné vášně a kdo zatouží po stabilitě

Partnerský horoskop na červenec: Kdo prožije léto plné vášně a kdo zatouží po stabilitě
Červenec nabízí mnoho možností, jak poznat nové známosti i jak prohloubit vztahy trvalé. Dlouhé večery, teplé noci a volné prosluněné dny nás vybízí k romantice a společenským aktivitám. Podívejte se, co vás čeká v první polovině léta.

Beran

Pokud jste nezadaní, nemělo by být těžké si během tohoto měsíce najít novou lásku s kterou strávíte velkou část léta. Páry by se měly soustředit na společnou zábavu. Obzvlášť po několika měsících nudné rutiny jim prospěje neobvyklé prostředí.

Býk

Bez ohledu na to, jak moc si chcete vynahradit ztracený společenský čas, nikam se netlačte a spíše upřednostňujte péči o sebe. Páry spolu mohou prožít příjemný čas strávený s rodinou nebo návštěvou místa, které má pro ně sentimentální hodnotu. 

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Blíženci

Rozviňte svůj společenský život, nehledě na to v jaké jste právě situaci. Být ve společnosti spřízněných duší vám zvedne náladu a učiní vás mnohem atraktivnějšími. Jste-li zadaní, ve hře mohou být dlouho potlačovaná témata. Přistupujte k nim se zvědavostí a postupně odkrývejte jednotlivé indicie. 

Rak

Hledáte-li novou lásku, ujasněte si jaký druh vztahu chcete. Když budete mít jasno ve svém cíli, je mnohem pravděpodobnější, že ho dosáhnete. Pro čerstvé páry je ideální čas na rozhodnutí ohledně společného bydlení. Vyjádřete svému partnerovi svou vděčnost překvapením jako třeba lístky na oblíbený koncert. 

Lev

V červenci budete pro své okolí neodolatelní. I proto se kolem vás bude soustředit mnoho různých lidí. Vy si ale vyhraďte čas jen na ty, kteří ve vás vzbuzují příjemné pocity. Méně je více. Pokud jste zadaní, zaměřte se na kvalitní čas strávený společně a myslete na drobnosti, které vám pomohou se na sebe ještě více soustředit. 

Panna

Romantika, vášeň a emocionalita bude tepat vaším vztahem po celý měsíc. Nejste-li ve vztahu spokojeni, je jen krůček k velké změně. Můžete se otevřít novým možnostem, najít spřízněnou duši a začít zcela nový život. V dlouhodobých fungujících vztazích je také stále co objevovat. Vyžeňte rutinu a pusťte do vztahu energii léta.  

Váhy

V žádném případě se nevyhýbejte konfliktům. Spíš se k nim snažte přistupovat se značným nadhledem a lehkostí. Pokud se nacházíte na okraji vztahu, rozhodný Mars vám pomůže najít správné řešení. Šťastné páry mohou tuto energii využít k vzájemné péči a pomoci.

Štír

V tomto měsíci zatoužíte po stabilitě. Možná budete chtít otevřít téma budoucnosti a společných cílů. Pokud si nejste jisti záměrem svého partnera, je nejlepší chvíle se zeptat. Přesto komunikaci udržujte zábavnou a odlehčenou, je přece léto.

Střelec

Páry si mohou tento měsíc společně užít dlouho plánovanou dovolenou. Můžete se společně inspirovat něčím novým nebo se naučit novou dovednost. Nezadaní mohou být překvapeni novou známostí, která úplně nepatří do okruhu jejich známých. 

Kozoroh

Vášeň a láska u vás bude prostupovat celým měsícem. Kromě velké intimity může probudit pocit majetnictví a žárlivosti. Naskytne se vám větší rozhled, což vám umožní vidět mnoho jiných možností, ať už ve stávajícím vztahu nebo v čerstvém románku. 

Vodnář 

V tomto měsíci se budete cítit sebevědomě a svůdně. Využijte šance, osvěžte svůj šatník a dovolte si být králem nebo královnou parketu. Jste-li nezadaní, je velká pravděpodobnost, že se svým šarmem okouzlíte nějakou spřízněnou duši. 

Ryby

Nejraději byste se rozdali pro druhé, ale myslete také na sebe. Spojte příjemné s užitečným a pozvěte partnera na místo, kde se cítíte více než příjemně. Nemusíte vždy vyhovět požadavkům druhých. Dopřejte si prostor pro své sny a nechte je stát se skutečností.

 

Zdroje: