Sen o zubech

Sen o zubech
Jestliže se vám zdají sny o zubech, ukazují, jak moc pečujete o sebe sama. Nadřazujete se nad ostatními a rádi vyhledáváte situace, ve kterých můžete vyniknout.

Sen o vypadnutých zubech

Když máte ve snu vypadlé zuby, snář říká, že prožijete ztrátu. Může jít například o váš společenský status. Pokud se vám zdálo o tom, že vám zub vytrhl zubař, znamená to, že pocítíte úlevu. Dlouho jste žili ve stresu a pod tlakem. Teď je vše za vámi a ulevilo se vám.

Zdroj: Autor: Josep Suria / Shutterstock

V situaci, kdy ve snu přijdete o zuby, snáře říkají, že jste ztratili svou vitalitu, necítíte se v bezpečí a možná trpíte i úzkostmi. Bojíte se rozhodnout. Pokud při ztrátě zubů trpíte krvácením z dásní, znamená to, že jste přišli o někoho blízkého.

Když jsou vaše zuby ve snu zkažené, vaše zdraví není v nejlepší kondici. Sen vás může také upozorňovat na to, že zažijete nový začátek. Pokud máte ve snu bezzubá ústa, nedosáhli jste svých vytyčených cílů.

Sen o zubní protéze

Jestliže se vám zdá o tom, že máte zubní protézu, máte strach ze stárnutí a stáří. Smiřte se s ním a naučte se stárnout. Jde o přirozený vývoj života.

Výklad snu o čištění zubů ve snu ukazuje na vaši pečlivost.

Občas to ale přeháníte a máte sklon k perfekcionismu. Uvědomte si, co je v životě důležité a dovolte sami sobě občas spáchat malou chybičku. Nebudete pod tlakem a uleví se vám.

Mezera mezi zuby

Když ve snu uvidíte, že máte mezi zuby mezeru, znamená to, že o sobě pochybujete. Nepodceňujte se, zaměřte se na věci, které umíte a které se vám daří a pochvalte sami sebe.

Pokud vám ve snu zubař vrtá zub, znamená to, že vyjde na zřetel problém nebo křivda, která ještě není vyřešená. Konečně se s tímto problémem vypořádáte.

Oprava zubů ve snu

Jestli že vám ve snu někdo opravuje zuby, potřebujete pomoc. Pokud se vám zdá o tom, že máte křehké zuby, které se vám drolí a lámou, znamená to, že máte citlivou duši.