Horoskop na 2. dubnový týden: Štíři mile překvapí své okolí, Raci se zlepší v práci

Horoskop na 2. dubnový týden: Štíři mile překvapí své okolí, Raci se zlepší v práci
Druhý dubnový týden se nám bude hodně dařit, o sebedůvěru nebude nouze. O to se postará konjunkce Slunce s Jupiterem pod vlivem Beranu, která nastane začátkem týdne. Hlavně v pondělí si mnozí z nás mohou najít nové přátele, Venuše vstoupí do vlivu Blíženců. Na co se můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud jste v poslední době měli pesimistickou náladu a cítili jste se strašně, nyní se to změní. Po celý týden totiž budete velký optimista, pochopitelně v rámci svých možností. Pokud se přece jen stane, že budete příliš zbrklí, netrestejte se za to, naopak se snažte pochopit, proč k tomu došlo.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí si možná nebudete vědět rady a budete mít pocit, že je toho na Vás příliš. Nezapomeňte, že vždy při Vás stojí člověk, který Vám vždy pomůže – jste to Vy sami. Stačí jen přemýšlet. Po zbytek týdne se jen budete usmívat, Vaše nálada bude přímo epická.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zatoužíte změnit svět k lepšímu, a proto byste se měli spojit s těmi přáteli, kteří to cítí stejně. Čím více vás bude, tím více bude nápadů, co všechno zlepšit. Dá se říci, že každou vteřinu máte příležitost zlepšit svět, musíte ji pouze odhalit.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste nedávno zaznamenali v práci problémy, nyní se vše změní a Vy se ve své práci začnete cítit pohodlněji. Také budete pracovat svědomitěji, čímž si postupem času můžete našlápnout na povýšení. Také se významně poučíte ze své minulosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je čas začít si plnit své nedávné sny. Budete si hodně věřit, což Vám pomůže dosáhnout téměř čehokoliv. Jen se ujistěte, že Vaše sny nepoškodí pověst jiných lidí, buďte k ostatním ohleduplní. Nemáte-li partnera, můžete se zamilovat do někoho, k němuž máte hodně blízko.

Váhy se mohou těšit na
Váhy se mohou těšit na možné setkání s budoucím partnerem | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Je načase zvýšit svůj vliv na okolní svět. Tento týden budete znít velmi moudře a lidé budou mít tendenci poslouchat Vaše rady a dokonce si pro ně sami chodit. Vaše předtucha Vám nyní bude radit naprosto správně, proto byste se na ni měli zaměřit.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud hledáte partnera, nic Vám nebude bránit si nějakého najít. Můžete tomu říkat šťastná náhoda, nikdy byste totiž nečekali, že za uvedených okolností potkáte partnera. Soucit bude Vaší nejsilnější vlastností po celý týden, proto neváhejte vyslechnout ty, kteří se k Vám přijdou vyzpovídat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete myslet hodně pozitivně a tím překvapíte velké množství lidí ve Vašem okolí. Možná Vaše chování nebude dokonale pozitivní, ale Vy i ostatní lidé i tak pocítíte změnu. Také zatoužíte pomoci lidem, kteří jsou na tom bídně, a dáte peníze někomu, kdo si to zaslouží.

Kozorozi by měli využít svůj talent
Střelci budou mít možnost ukázat svoji tvorbu světu | Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přišel čas odhalit svou kreativitu celému světu. Již delší dobu pracujete na nějakém projektu, který Vás osobně hodně baví, a pokud Vám momentálně schází nějaké peníze, měli byste popřemýšlet nad zpeněžením své tvorby. Také upevníte vztahy s rodinou i přáteli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Náhody se ve světě dějí a tento týden toho budete přímým svědkem. Ve Vaší rodině se stane něco nečekaného, což zlepší hodnotu celého rodinného života. Co se týče Vašich přátel, pomůžete tomu, kdo Vás o pomoc požádá, a to rádi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Optimistická nálada Vám tento týden rozhodně chybět nebude. Uslyšíte nebo si přečtete něco, co Vás hodně zaujme a z čeho začnete sbírat inspiraci. Začnete se také více vzdělávat ve svých koníčcích a Váš celkový život, hlavně vztahy s ostatními, se hodně zlepší.

Ryby (19. února – 20. března)

Pohltí Vás pocit, že můžete důvěřovat naprosto všem. Nezapomeňte to však omezit pouze na svou rodinu a dobré přátele, kteří proti Vám Vaši důvěru neobrátí. Tento týden platí, že čím více dáte, tím více dostanete, pamatujte na to.

Zdroj článku: