Budou Blíženci prožívat dny plné lásky a úspěchů? Jak se jim bude dařit zdravotně? A na co si mají dát pozor v práci?

Budou Blíženci prožívat dny plné lásky a úspěchů? Jak se jim bude dařit zdravotně? A na co si mají dát pozor v práci?
Pojďme se podívat, co čeká v blízké době lidi, kteří se narodili ve znamení Blíženci. Zaměříme se na oblast lásky a vztahů, zdraví a také na velmi důležitou pracovní oblast. 

Láska  

V lásce vás nečeká příliš šťastné období. Pravděpodobně se nacházíte v poměrně problematickém vztahu anebo se bezvýsledně snažíte nějaký vztah získat. Čeká vás období, kdy si budete připadat, že se pouze točíte v kruhu a nikam se neposouváte. Nevíte kudy a kam, a to se vám opravdu nelíbí. A vaše drahá polovička vám v tom nejspíš příliš nepomůže. Budete trpět pocity osamělosti a nejistoty.

Také se dozvíte o svém partnerovi nebo partnerce nečekané informace, které mohou mít za následek pocit, že dokonce nejste milovaní. Dejte si pozor, abyste se nesnažili svou polovičku dotlačit k vašemu cíli pomocí intrik, podvodů a manipulace. Mohlo by to vézt k ještě větší vztahové krizi.

Pokud o tento vztah opravdu stojíte a chcete o něj zabojovat, použijte mnohem mírnější praktiky. Zkuste zase najít společnou řeč, plány a cíle. Komunikujte spolu o tomto problému a snažte se najít řešení láskou, mírumilovností a kompromisem. Může ale také zjistit, že tento vztah pro vás není to pravé a oba dva se jen trápíte. V tu chvíli je lepší zvolit změnit a z nefunkčního vztahu odejít. 

Budete trpět pocity osamělosti a nejistoty, zdroj: Photoroyalty / Shutterstock

Zdraví  

V blízké době by vás mohla trochu potrápit zhoršená imunita. Nemějte strach, nepůjde o nic vážného. Postačí, když budete dodávat svému tělu dostatek vitaminů a jiných tělu prospěšných látek. Dbejte na vyváženou stravu, dostatečný pitný režim a kvalitní pravidelný odpočinek a brzo vám bude zase lépe.

Pokud ale vaše problémy budou přetrvávat, samozřejmě navštivte svého lékaře. Blížící se podzim a delší večery jsou také ideální pro péči o sebe. Buďte k sobě laskaví a dopřejte si více času pro péči o své tělo. Zpříjemnit si tyto činnosti můžete pěknou hudbou a zapálenou svíčkou. 

Vaše štěstí v práci by mohla ovlivnit nějaká starší žena, zdroj: fizkes / Shutterstock

Práce  

Vaše štěstí v práci by mohla ovlivnit nějaké ne příliš intelektuálně zdatná žena, která své úspěchy podřizuje spíše osudu než vlastním schopnostem. Dejte si na tuto ženu velký pozor. Jedná se o ženu hamižnou, která je ochotná využít i vlastní vzhled, aby dosáhla svého. Neštítí se ani pomluv, konfliktů a nečestného jednání. Dejte si na tuto ženu velký pozor a staňte se jejím pravým opakem.

Buďte sebevědomí, cílevědomí, autoritativní a jasně si stanovte své vlastní hranice. Mějte kladný a pozitivní přístup k životu, ale nebojte se prosadit své postoje. Především buďte obezřetní, protože tato starší žena by vás mohla připravit o vaše pracovní štěstí. Pokud si ale budete dávat pozor a budete pracovat na sobě a svých pracovních schopnostech, můžete tuto krizi ustát, a ještě z ní vytěžit něco pro sebe. Nezapomínejte ale na svou hrdost a čest. 

Zdroj článku:
  • Autorský text