Velký horoskop lásky na listopad: Blíženci se mají rozhodně na co těšit, Vodnáře čekají ve vztahu hádky a konflikty

Velký horoskop lásky na listopad: Blíženci se mají rozhodně na co těšit, Vodnáře čekají ve vztahu hádky a konflikty
Po lásce touží většina z nás. Pokud o lásce sníte i Vy a zajímá Vás, jak se Vám bude v listopadu dařit v milostných vztazích, neváhejte a čtěte dále. 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

 V listopadu na Vás čeká rozhodování v oblasti lásky. Může jít o řešení současného vztahu nebo také o váhání nad vztahem novým. V obou případech je vhodné, abyste se neukvapovali a svá rozhodnutí dobře zvážili. Dejte si dostatek času, jelikož listopad rychlému rozhodování nepřeje. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

 Tento měsíc můžete mít pocit, že se Vám v lásce příliš nedaří. Pozitivní zprávou pro Vás je, že celou situaci můžete významně ovlivnit. Je velmi důležité, abyste se v listopadu věnovali více sobě a věcem, které Vás baví. Uzdravte svou duši a láska se opět vrátí do Vašeho života. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

 Máte se rozhodně na co těšit. I když se to z počátku měsíce zdát nemusí, listopad Vám přinese mnoho krásných dní provoněných láskou a sounáležitostí. Zkuste i v horších dnech myslet pozitivně a těšit se na tyto krásné dny, které na Vás brzo čekají. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

 V listopadu si můžete připadat trochu zklamaně. Vaše milostná situace nebude vypadat přesně tak, jak jste si naplánovali a Vás to bude mrzet. Nebojte se, vše je v naprostém pořádku a Vaše obavy jsou zbytečné. Nemalujte zbytečně čerta na zeď.

Lev (23. 7. 22. 8.) 

 Listopad může být pro mnohé z Vás krizovým měsícem. Ve vztahu se necítíte vůbec dobře, a to právem. S partnerem vám to skřípe a necítíte žádnou snahu na zlepšení. Zkuste si promluvit o tom, co Vás trápí a pokud se nenajde alespoň kousek snahy, zvažte odpoutání se od tohoto vztahu

Panna (23. 8. 22. 9.) 

 V listopadu můžete mít pocit, že Vám v lásce není přáno a nic se Vám nedaří. Není to ale úplně tak pravda. Nejde sice vše podle Vašich precizních plánů, ale zkuste se podívat na situace z jiného úhlu pohledu. Díky tomu zjistíte, že je vše vlastně na dobré cestě, i když se to tak nemusí na první pohled zdát. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

 Poslední vztah se Vám příliš nevydařil nebo Vás v listopadu čekají trable v současném vztahu. Nevzdávejte to! Začněte o sebe v listopadu více pečovat, dělejte věci, které Vám jsou příjemné a které Vás naplňují. Listopad si pro Vás totiž chystá něco opravdu krásného. 

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Od opravdové a krásné lásky se poslední dobou brzdíte sami. Své srdce jste zamknuli na dva západy a zahodili klíč, přitom po lásce tolik toužíte. Ponořte se do meditací, objevte své skryté pocity a přání a buďte veselí. Díky tomu uvěříte opět v lásku a odemknete své srdce. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

V listopadu budete řešit dilema, zda je Vám lépe samotným, nebo v páru. Tušíte, že je Vám aktuálně lépe single, ale přesto budete zvažovat nabídku ke vztahu. Pokud ale cítíte, že to není ono, dobře si tuto nabídku promyslete, jinak se za chvíli budete trápit oba dva. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Tento měsíc se konečně budete cítit připravení na vztah a velkou lásku. Netlačte ale na pilu. Připraveni opravdu jste, ale vše vyžaduje svůj čas. Nehledejte lásku za každým rohem a raději počkejte, až na Vašem srdci přistane sama. Láska na Vás čeká, ale ještě potřebuje dozrát. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Ve vztazích se Vám v listopadu příliš dařit nebude, Čekají na Vás hádky a konflikty a Vy ani nemusíte tušit, kde se vlastně berou. Pocity smutku, depresí a vzteku budou velmi silné, a proto je důležité nic neřešit s takto rozbouřenými emocemi. Zkuste se nehádat, nic partnerovi/partnerce nevyčítat a počkat, než se situace uklidní. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

 Možná se Vám v lásce poslední dobou moc nedaří. A v podobném duchu se ponese také začátek listopadu. Čemu se ale divit, když jste zavření doma a přemýšlíte nad svým osudem? Raději vstaňte a běžte si užívat život. Dočkáte se tak nádherných změn, které si pro Vás listopad přichystal. 

Zdroj článku:
  • Autorský text