Znamení, která si ve vztahu užívají, když jsou centrem pozornosti

Znamení, která si ve vztahu užívají, když jsou centrem pozornosti
V lásce je nutné dávat alespoň ve stejném měřítku jako brát. To vede ke spokojenému a dlouhodobému vztahu. Nicméně někteří lidé, ať se snaží změnit sebevíce, více berou a udělají cokoliv, aby si jich jejich partner všímal, a to nehledě na to, jak zaneprázdněn zrovna je. Najdete zde své znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nevyhledáváte aktivně pozornost, ovšem u svého partnera ji čas od času vyžadujete. Pokud zrovna máte mazlivou náladu a váš partner je zrovna něčím zaneprázdněn, jste ochotni se vtírat, a pokud ani to nepomáhá, jste ochotni mu udělat z jeho poklidného dne peklo, abyste dostali, o co žádáte. Nemáte rádi, když s vámi někdo nemluví zcela upřímně a přímočaře, a chcete se ujistit, že vás má partner stále rád.

Na druhou stranu, pokud od vás něco vyžaduje partner a chce být středem pozornosti také někdy on, vy mu okamžitě vyhovíte, abyste mu ukázali, jak moc vám na něm záleží.

Rak (22. června – 22. července)

Jste citlivá duše schovaná pod tvrdým krunýřem, který se otevře pouze lidem, kterým plně důvěřujete. Váš partner je ten případ. Ten ví, že jste uvnitř opravdu starostliví a láskyplní, a také ví, že má-li s vámi vycházet v dobrém, musí vám vaši lásku a obětavost opětovat.

Pokud se tak neděje, projevíte svůj zájem o mazlení. Budete svého partnera vyrušovat z jiných činností tak dlouho, dokud vám nevyhoví. Pokud cítíte, že se partnerova pozornost netočí kolem vás, stanete se smutnými, poněvadž štěstí ve vztahu vám přináší fakt, že si vás partner všímá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ať se děje cokoliv, vy musíte být vždy ve středu pozornosti. Vaši spolubydlící včetně vašeho partnera nejsou výjimkou. Jakmile si všimnete, že váš partner z vás na chvilku spustil oči a začal svou pozornost upínat k televiznímu pořadu, který zrovna sledujete společně, je to zlé a vy jste ochotni udělat cokoliv, aby se to změnilo.

Potřebujete vašeho partnera vidět jako oporu, ale také se musíte bavit a váš partner se musí bavit tím, co děláte a říkáte, ne ničím jiným. Vždy se ujišťujete, že jste to nejlepší, co vašeho miláčka mohlo potkat.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud jste šťastní, nevyžadujete mnoho pozornosti. Ovšem jelikož dáváte ostatním lidem více, než si od nich berete, není žádným tajemstvím, že se občas ocitnete na dně. V těchto těžkých chvílích potřebujete, aby vám partner projevoval svou náklonnost a nebudil dojem, že vás pouze využívá.

Partnera si vybíráte, aby vás podržel, ne aby všechny vaše problémy nechal na vás samotných, a proto se častokrát ujišťujete, že váš partner k vám chová pozitivní city.

Zdroj článku: