Co v září čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?

Co v září čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?
Září je velmi významným měsícem také pro děti. Začíná opět škola a školka, a tím pádem i hromada povinností, ale také opětovné setkávání se spolužáky a kamarády. Co si září připravilo pro děti? 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Dětem, které se narodily ve znamení beran, už možná začíná chybět režim a pravidelnost. A září je pro změnu jako stvořené. Zaměřte se zase na pravidelnou a vyváženou stravu. Důležitým tématem jsou také zájmové kroužky. Při jejich vybírání nezapomeňte také na nějaký sportovní kroužek. Pohyb je velmi důležitý. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Září pro vás může být poněkud náročné a děti ve znamení býk mohou prožívat obavy z nastávajících povinností a situací. Zkuste s nimi více mluvit o tom, co je ve škole nebo školce čeká. Pokud budou mít jasnější představu, může pro ně být celé září mnohem jednodušší a méně stresující.  

 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Pro děti blížence bude září skvělým měsícem. Objeví svou vnitřní sílu a sebevědomí. Start je samozřejmě velmi důležitý, a pokud ho ve škole, kroužcích nebo školce nezanedbáte, čeká na vás skvělé období.

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Možná občas až příliš propadáte strachu a obavám. A to je velká škoda. Proto seberte všechnu odvahu a vrhněte se do měsíce září po hlavě. Čeká na vás totiž měsíc plný nových zážitků a přátelství. Byla by velká škoda kazit si to neodůvodněnými obavami.  

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Některé věci v životě naplánovat nejdou. A i když si sebevíc představujeme, jak bude vypadat například první školní den, nakonec to může dopadnout úplně jinak. Neupínejte se proto tolik ke svým představám a raději nechejte situace, ať přichází tak, jak mají, a užívejte si každý den s kamarády a rodinou.

Panna (23. 8. 22. 9.) 

I když je září měsícem, který nahrává spíše kamarádům a spolužákům, nezapomínejte také na svou rodinu. Právě s rodiči, sourozenci, babičkou nebo dědečkem můžete v září zažít ještě mnoho krásných chvil a zážitků. Můžete jít třeba na procházku nebo si zahrát nějakou pěknou společenskou hru. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Nepřeceňujte v září své síly a dopřejte si také dostatek odpočinku. Život nemusí být vždy jedna velká jízda. Občas je prospěšné umět se také zklidnit a odpočívat. Můžete si otevřít třeba nějakou zajímavou knížku nebo si s rodiči pustit pěknou pohádku. I takové chvíle mohou být zábavné.

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Pokud se vám v září stane, že v nějaké situaci nebudete vědět, jak se rozhodnout, věřte své intuici. Pokud vám nějaký vnitřní hlásek radí, abyste se s nějakým spolužákem nebo spolužačkou příliš nekamarádili, tak mu věřte a raději to nedělejte. Důležité je, abyste se cítili dobře.

 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Září vám přinese nové příležitosti. Můžete se jednat například o nový zájmový kroužek nebo mimoškolní aktivitu. Rozhodně neváhejte a vyzkoušejte nové věci. Nejenže tak získáte mnoho krásných zážitků, ale může se vám podařit získat také nové kamarády, se kterými si budete skvěle rozumět.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

V září se vám budou plnit sny. Možná sice nedostanete vysněného pejska nebo počítačovou hru, ale spokojení budete opravdu velmi. Můžete získat nového kamaráda nebo třeba jet s rodinou na výlet, který bude opravdu skvělý! Máte se na co těšit.  

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Pokud vás něco trápilo, nebojte se, v září se tento váš problém vyřeší. Pokud jste se třeba s někým pohádali, v září je velká šance, že se usmíříte a vaše přátelství bude obnoveno. Stačí chtít, a pokud víte, že v tom máte taky trochu prsty, neváhejte a udělejte první vstřícný krok.

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

V září bude ideální čas ještě si trochu užít nezapomenutelných zážitků. Udělejte si radost, kupte si za našetřené penízky něco, co vám udělá radost, nebo si třeba naplánujte nějaké aktivity s kamarády. Září pro vás bude ve znamení radosti a užívání si.

Zdroj článku:
  • autorský text