Těchto 6 znamení zvěrokruhu se ze sebe nikdy necítí dost dobře

Těchto 6 znamení zvěrokruhu se ze sebe nikdy necítí dost dobře
Někteří lidé si vždy myslí, že jsou nejlepší, zatímco jsou jiní, kteří o sobě pochybují, i když ze sebe vydali to nejlepší. Která znamení zvěrokruhu si nejsou s ničím jistá a necítí se ze sebe nikdy dost dobře?

Blíženci (21. května – 21. června)

Toužíte udělat to nejlepší a zazářit mezi ostatními, ale kvůli svým pochybnostem o sobě s tím váháte. Máte dvojí osobnost, občas jste si rozhodnutími, které jste udělali, jistí, a v jiném okamžiku stejných rozhodnutí litujete. Jste vždy pozitivní, ale je ve vás něco, za co se stydíte, něco, co si nikdy nedokážete přiznat.

Rak (22. června – 22. července)

Máte zoufalou potřebu udržet své přátele a rodinu šťastné, protože se bojíte odmítnutí. Jste okolím milováni a oceňováni, přesto si kladete otázku, zda za to stojíte. Mohli byste být nejpřitažlivější a nejskvělejší osobou v místnosti, na tom nesejde, ale stejně se nebudete cítit hodni upřímných komplimentů, kterých se vám dostane.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste divocí, ale také obranní, což znamená, že neustále něco bráníte. Nejenže hájíte svůj pocit méněcennosti, ale některé spouštěče ve vás vyvolávají pocit, že jste vyvrženci, kteří se nemohou zařadit do společnosti. Hledáte velikost, ale jen zřídka jí dosáhnete, protože se sabotujete celou cestu kvůli perfekcionismu.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste laskaví a sympatičtí, ale nikdy se nedostanete do řeči o sobě. Budete hrát roli sladké osoby, dokud se nebudete cítit příliš odhalení; pak vás lidé uvidí, jak se uchylujete ke své pravé přirozenosti. Je to sebenenávist, která vás nutí k vytvoření tohoto „pěkného činu“ a byli byste zděšeni, kdyby někdo věděl, co se odehrává ve vaší mysli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Často nakonec děláte špatná rozhodnutí. Děláte to, protože jste přijali fakt, že za to nestojíte. Nechcete, aby lidé věděli, co se s vámi děje, a proto si nakonec lidé myslí, že je to možná kvůli nim. Čím více to děláte, tím hůře se cítíte a za vaše utrpení musí lidé zaplatit víc.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte záludný aspekt, když jde o to, že se nikdy necítíte dost dobře. Na jedné straně trpíte pocity nehodnosti, na druhé straně víte, že toto chování funguje ve váš prospěch, a tak svou nespokojenost využíváte ve svůj prospěch. Pokud jdete na večírek, objeví se u vás pocit nejistoty a chcete utéct, což následně využijete ve svůj prospěch. Ukážete lidem, že jste křehcí a nervózní, čímž získáte to nejlepší místo k sezení a další privilegia. Pokud znervózníte, v lidech cíleně vyvoláte soucit.

 

Zdroje: