Co čeká vaše znamení zvěrokruhu 2.2.2022?

Co čeká vaše znamení zvěrokruhu 2.2.2022?
V numerologii se pořadí čísel 222 často označuje jako andělské číslo. Také číslo 2 odkazuje na energii duality, partnerství, vztahu a rovnováhy. Chcete vědět co váš čeká v tohle magické datum?

Beran (21.03.-20.04.)

Tento den po vás bude chtít, abyste vystoupili ze své komfortní zóny a naplánovali si, co chcete ve svém vztahu vytvořit. Využijte energii nadcházejícího dne k tomu, abyste si ujasnili, co přijímáte oproti tomu, co vytváříte, a buďte připraveni to začít měnit.

Býk (21.04.-21.05.)

Dnes se budete cítit méně omezení. Je pravděpodobné, že zejména pokud jde o vaše vztahy, věci stagnovaly nebo jako byste nemohli prolomit to, co vám připadalo, že vám stojí v cestě. Nyní, když se to uvolnilo, hledejte důvody, proč se věci zdržely, ujistěte se, že jste vedli potřebné rozhovory.

Blíženci (22.05.-21.06.)

Dnešek bude pro vás plný stability a růstu. 2.2.2022 se pro vás jeví jako pozitivní a nabízí se vám možnost prohloubit stávající vztah. Pokud jste měli pocit, že se vztah vytratil nebo prostě není tak hluboký, jak byste si přáli, zkuste si uvědomit, že k tomu, abyste ho měli, se musíte otevřít.

Rak (22.06.-22.07.)

Může se vám zdát, že se ve vašem vztahu objevují stále stejné problémy, ale to jen proto, abyste je mohli jednou provždy vyřešit. Tohle je pro vás teprve začátek měsíce plného změn.

Lev (23.07.-23.08.)

Dnešek je pro vás příležitostí vystoupit ze stínů, které jste dosud skrývali. Pokud jste se báli riskovat v romantické oblasti, je to vaše znamení, abyste si vzpomněli, kdo jste a co chcete. Nikdy nebudete mít vztah, jaký chcete, pokud se budete stále bát toho, co by se mohlo pokazit.

Panna (24.08.-23.09.)

Dnešní den bezpochyby ovlivní váš milostný život. Může se jednat o nečekané setkání s někým novým nebo dokonce o vyslechnutí někoho, s kým jste již dříve měli vztah. Láska nikdy nebude vypadat tak, jak si myslíme, že bude, ale obvykle je nakonec mnohem lepší. 

Váhy (24.09.-23.10.)

Pocítíte příliv energie a sebedůvěry při činění nových prvních kroků. Ať už se jedná o vztah se stávajícím partnerem, nebo se cítíte připraveni poznat někoho nového, konečně vám bude jasné, že nejenže není cesty zpět, ale hlavně už ji nechcete. 

Štír (24.10.-22.11.)

Tento den vám dává na výběr, zda budete pokračovat v tom, co máte, nebo se rozhodnete jinak. Můžete dál procházet stejnými smyčkami a nikdy se nikam nedostat, nebo z toho kolotoče úplně vystoupit a dát si svobodu mít skutečně naplňující vztah, volba bude vždy na vás. 

Střelec (23.11.- 21.12.)

Věnujte velkou pozornost tomu, co jste se během posledních retrográdních období naučili o hodnotách. I když to může hrát roli v jakékoli oblasti našeho života, konkrétně u vás se to týká toho, koho si nejvíce ceníte. Zamyslete se nad tím, jakou roli hraje přítomnost různých lidí v tom, jak se cítíte a jaký život vedete.

Kozoroh (22.12.-20.01)

Jediné, co musíte udělat, je ujasnit si, jakým směrem se má vaše srdce ubírat, a pak už jde jen o to, aby vám v dosažení tohoto cíle nebránily žádné pochybnosti o sobě samém. Nebojte se riskovat, i když nemáte zmapovaný každý malý krok, součástí zábavy ve vztazích je na to společně přijít. 

Vodnář (21.01.-19.02.)

Využijte čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co chcete ve svém vztahu skutečně vytvořit příště, a pak to začněte vytvářet. Se vším, co jste se naučili, vás nyní nic nezastaví.

Ryby (20.02-20.03)

Lásku, kterou hledáte, stejně nelze uspěchat, a i když věci nejsou takové, jaké byste je v tuto chvíli potřebovali mít, neznamená to, že se do konce dne nic nezmění. 

 

Zdroje: