Andělská poselství na příští dny: Panny budou v příštích dnech jako nezničitelné stroje, Lvi budou hýřit nápady

Andělská poselství na příští dny: Panny budou v příštích dnech jako nezničitelné stroje, Lvi budou hýřit nápady
V pondělí vstoupil Mars do znamení Panny a každé znamení teď čekají velké změny. Někdo bude řešit práci, jiný sebe a další ostatní lidi. Střelci by si měli dát pozor na střety s autoritami, Raci by měli být opatrní za volantem.

Bojovný a asertivní Mars započal svůj průchod znamením Panny, kde se zdrží až do 26. srpna. Jeho vstup do tohoto znamení přináší všem znamením množství změn. Příštích pár dní bude tedy ve znamení počínajících tlaků v osobní, kariérní i rodinné oblasti, budete zkrátka cítit nutkavou potřebu začít měnit svůj život k lepšímu.

Beran (21. března - 19. dubna)

Ve vašem hledáčku budou zdánlivé drobnosti, které však v konečném důsledku tvoří váš život. Někteří z vás se zamyslí nad stravovacími návyky, jiní začnou konečně cvičit, nebo se rozhodnou změnit práci či si řeknou o zvýšení platu. 

Býk (20. dubna - 20. května)

U vás milí Býci, půjde především o srdce. Nemusí se však jednat jen o vztahy, změny mohou nastat v jakékoli oblasti, která je vašemu srdci blízká, tedy včetně práce a koníčků. Poslouchejte, co vám našeptává vaš nitro a nešlápnete vedle.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Věci, které vás již delší dobu trápí si žádají dořešení a uzavření. Je tedy možné, že dojde k jistým konfliktům. I přes bouři emocí se však snažte pochopit i pohled druhé strany a neříkejte nic, čeho byste mohli později litovat.

Rak (22. června - 22. července) 

Příštích pár dní bude hodně náročných, váš mozek pojede na plné obrátky a vy budete takříkajíc ‘’na roztrhání’’. Tím, že nebudete vědět, kam dřív skočit, utrpí i váš spánkový režim a únava bude o to úmornější. Buďte proto za volantem velmi opatrní, pokud budete moci, nechte řídit někoho jiného.

Lev (23. července - 22. srpna)

Na dveře zaťuká finanční příležitost a vy si nesmíte nechat ujít. Budete hýřit nápady a byl by hřích je nezrealizovat. Zahoďte proto obavy a staňte se na chvíli tím neohroženým lvem. kterým jste předurčeni být.

Panna (23. srpna - 22. září)

Panny budou v příštích dnech jako nezničitelné stroje, které jdou vytrvale za svým cílem. Vše, o co jste se posledních měsících snažili, je nyní na dosah. 

Váhy (23. září - 22. října)

Pro vás Mars procházející Pannou přináší vysvobození z místa, ze kterého jste se posledních pár měsíců nemohli pohnout. Snažte se o pozitivní náhled a vykročte vstříc lepší budoucnosti. 

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři pocítí intenzivnější vnímání lidí kolem sebe. Lidé, kteří vás inspirovali, vás nyní naprosto strnou a ti, jejichž společnost vám dříve nebyla zcela příjemná teď nebude moct vystát. V takových případech zachovejte dekorum a prostě se těmto lidem pár dní vyhýbejte.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Vaše příští dny se dají shrnout následujícími slovy: Práce, práce a zase práce. Přinese to však kýžené ovoce. I přes přepracování se však snažte při jednání s autoritam o maximální slušnost, opačný přístup by se vám mohl šeredně vymstít. 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozorozi budou růst. Osobně, intelektuálně i duchovně. Některé z vás možná čeká i velmi zajímavá zahraniční cesta, která vám rozšíří obzory.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnáři, Mars v Panně vám konečně přináší úlevu. Zjistíte, proč jste poslední dobou tak podráždění a budete s tím konečně moci něco udělat. Bude to sice trochu emotivních a náročných pár dní, ale výsledný pocit klidu za to stojí.

Ryby (19. února - 20. března)

U vás, milé Ryby, půjde v příštích pár dnech jen a jen o vztahy. Pokud je ve vašem partnerském vztahu vše dobré, bude to skvělé, pokud to naopak drhne, připravte se na několik velmi nepříjemných střetů.