Jaká je vaše povaha podle značky vašeho auta?

Jaká je vaše povaha podle značky vašeho auta?
Automobil byl vždy symbolem postavení. Ať už se snažíte jezdit v něčem nablýskaném a drahém, myjete a leštíte ho každý druhý víkend nebo ho prostě jen používáte k přepravě z bodu A do bodu B, auto, které řídíte, o vás něco vypovídá.

BMW

Jako řidič BMW jste rozený vůdce, který zpochybňuje status quo a nabízí konstruktivní řešení problémů. Toto sebevědomí však někteří považují za aroganci, protože působíte náročně a netolerantně k nápadům ostatních.

Citroën

Jste přímočarý typ, který se dokáže přizpůsobit řadě společenských a pracovních situací, přičemž si stále zachováváte vnější sebejistotu, abyste dokázali prosadit svůj názor, když je to třeba. Někdy však můžete být trochu nesebevědomí, což může vést k tomu, že působíte sklesle, a někdy se můžete trochu rozohnit, pokud někdo nedokáže pochopit váš názor.

Ford

Jste vyrovnaní, spolehliví a vždy dochvilní, ale díky této vrozené spolehlivosti můžete na druhé působit pyšně nebo bez zájmu. Naopak v sobě máte také sentimentální sklony.

Land Rover

Jste sebevědomý a praktický vůdce, lidé vás nejen následují, ale dělají to rádi. Vaše tvrdohlavá povaha však může někdy působit náročně a nerozumně.

Mazda

Vaše zásady pro vás znamenají vše, protože díky své vysoce analytické povaze máte obvykle pravdu. Máte v sobě také neuctivou povahu a máte sklon nebrat život příliš vážně. Přesto jste známí tím, že jste občas trochu netolerantní a netrpěliví, a když vás někdo vyprovokuje, můžete se stát hádavými.

Mazda, Zdroj: Anton_AV / Shutterstock

Mercedes

Když jste v práci, jste organizovaní a analytičtí, ale to neznamená, že nejste dobří společníci, když skončíte – lidé s vámi rádi zajdou na pivo. Vaše organizovanost však znamená, že můžete působit netrpělivě na ostatní, kteří jsou méně organizovaní, a nejednou jste byli obviněni z arogance.

Nissan

Jako řidič Nissanu jste vzdělaný a zároveň ohleduplný a soucitný k lidem kolem sebe. Máte však trochu pověst závratných nebo zapomnětlivých lidí a někdy můžete být neomalení, aniž byste si to uvědomovali.

Peugeot

Jste pracovití a jste všeobecně známí tím, že jste schopní a spolehliví jak v práci, tak v přátelské skupině. Kvůli neschopnosti druhých lidí však můžete působit mizerně, pyšně a netrpělivě.

Renault

Jste znalí, zásadoví a samostatně myslící, takže se na vás lidé vždy obracejí, když jsou v úzkých. Váš smysl pro detail však může někdy hraničit s obsesí a občas jste obviňováni z toho, že jste šprti nebo nudní.

Seat

Jako řidič Seatu jste známý tím, že jste spolehlivý, ale také trochu alternativní, s optimistickou, podivínskou estetikou. Vaše individualita však může vést k tomu, že vás lidé vnímají jako hyperaktivní, netaktní a někdy i trochu nevrlé.

Škoda

Jste praktický člověk, který má rád práci a rád pomáhá svému okolí, jak jen to jde. Máte však také sklon k prokrastinaci, což může vést k tomu, že je váš život neuspořádaný a neorganizovaný.

Volkswagen

Jste zdravý, slušný člověk s klidným sebevědomím. Lidem však někdy připadáte poněkud zvláštní, než vás poznají, a váš sklon říkat své názory, když se tak stane, může způsobit, že vás budou považovat za netaktního.

Další auta

Ze všech svých přátel jste rodič skupiny. Jste milující, domácký a vždy dobrý společník, ale pokud se probudíte na špatné straně postele, hrozí vám, že budete mrzutý a příliš sebevědomý.