Partnerský horoskop na 2. srpnový týden: Lvi, vnímejte pozitiva, Vodnáři, buďte shovívaví

Partnerský horoskop na 2. srpnový týden: Lvi, vnímejte pozitiva, Vodnáři, buďte shovívaví
Přestože tento týden mohou někteří z nás silně pochybovat o funkčnosti vztahu, neměli bychom nic uspěchat. Naopak bychom si měli více všímat pozitivních vlastností partnera. Budete i vy přemítat o budoucnosti vztahu či se budete radovat z harmonie mezi vámi a vaším partnerem?

Většinu tohoto týdne na nás bude mít vliv Uran. Díky němu budeme uvolněnější a naše nápady zrealizujeme lépe. Nicméně pro vztah naše rozhodnutí vůbec nemusí být dobré. Měli byste se ve svých snech nyní krotit, abyste zachovali harmonii ve vztahu? Podívejte se, zda nebudete mít tendenci dělat něco, co by vztahu mohlo uškodit.

Beran (21. března - 19. dubna

Začátkem týdne za partnera příliš neutrácejte. Pocítíte velký příval lásky, ale peníze byste utratili zbytečně za chvilkové potěšení. Uprostřed týdne vaše ego promluví a trochu pokazí slibnou harmonii ve vztahu, myslete i na svého partnera. Víkend je nejvhodnější pro experimenty v ložnici.

Býk (20. dubna - 20. května)

Budete mít nutkání partnerovi sdělovat, co by měl dělat, a hltit jeho mysl svými názory. Od úterý byste ale měli zvolnit a naslouchat také jemu. Uprostřed týdne zjistíte, že váš vztah se silně zlepšil. O víkendu partnerovi připravte milé překvapení, hodně ho to potěší.

Blíženci (21. května - 21. června) 

V pondělí a v úterý si vzpomenete na událost mezi vámi a partnerem, která pro vás byla silná a nelíbila se vám. Po zbytek pracovního týdne budete přehodnocovat smysl tohoto vztahu. Naopak o víkendu budete svým partnerem posedlí, je čas se pořádně pomazlit.

Rak (22. června - 22. července) 

Svému partnerovi začátkem týdne naslouchejte, dozvíte se, jak vztah zlepšit. Naopak uprostřed týdne věřte pouze sami sobě, nehltejte slepě všechno, co vám partner řekne. O víkendu můžete popřemýšlet, co s partnerem dělat společně, sblíží vás to.

Lev (23. července - 22. srpna)

Pokud vás partner naštve, úplně změníte pohled na vztah. Nic neukvapujte, vnímejte partnerovu lásku. V případě, že se vás bude snažit k něčemu donutit proti vaší vůli, to poznáte ve středu. O víkendu do vás vstoupí romantika, připravte se na dvoudenní rande.

Panna (23. srpna - 22. září)

Nebuďte na partnera hrubí jen proto, že jste vstali levou nohou. On opravdu za vaši mizernou náladu nemůže, zbytečně byste se pohádali. Postupem týdne zjistíte, že ve spokojeném partnerském vztahu vám brání vaše minulost. Budete ji muset vyřešit.

Váhy (23. září - 22. října)

V partnerském vztahu vás něco drží zpět a vy si začátkem tohoto týdne uvědomíte, co přesně to je. Zapracujte na tom, nezahoďte šanci napravit vztah. Hlavně uprostřed týdne budete mít pocit, že vám to klapat nikdy nebude. O víkendu se vše změní, budete hodně romantičtí.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Začátkem týdne se můžete s partnerem pohádat, zachránit to může rozmluva o manželství či přírůstku do rodiny. Ve středu a ve čtvrtek se od partnera distancujete, nebo mu budete cpát své názory, jak má zdravý vztah vypadat. O víkendu budete romanticky naladěni, ale pozor na nevěru.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Již v pondělí nenecháte partnera pořádně se vyspat a vyženete ho plnit dobré skutky. Všímejte si, jestli ho to baví, možná byste měli vymyslet jinou zábavu, obzvláště po pár dnech. Uprostřed týdne si partnera všímejte více, bude se cítit ignorován. O víkendu si vyjděte na dlouhý výlet, zajiskří to mezi vámi.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Všimnete si partnerových předností, které jste doposud ignorovali. Ucítíte, že jste stále milováni. Ve středu a ve čtvrtek budete lísaví. Zjistěte, zda to partnerovi plně vyhovuje. O víkendu vyřešíte problém mezi vámi a partnerem, začnete mu i více důvěřovat.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

S partnerem se zpočátku hodně nasmějete, ale ve středu zničehonic začnete uvažovat o rozchodu. Tato nálada vám vydrží až do čtvrtka, zvažte všechna pro a proti, možná děláte chybu. Již v pátek začnete svých myšlenek litovat a partnera si udobříte kreativně vytvořenou romantickou schůzkou.

Ryby (19. února - 20. března)

Něco vás trápí a partnerovi to nedokážete sdělit, poněvadž sami nevíte, co to je. Všímejte si, co vás naštve a jak se chováte za různých situací. To vám pomůže odhalit váš problém. K partnerovi buďte pokorní a shovívaví, vysvětlete mu, aby s vámi měl zvýšenou trpělivost.

Zdroj článku: