Krásná herečka Natalie Wood zemřela záhadnou smrtí. Byla to vražda?

Krásná herečka Natalie Wood zemřela záhadnou smrtí. Byla to vražda?
Natalie Wood byla známou americkou herečkou s rusko-ukrajinským původem. Narodila se 20. července 1938 a zemřela v pouhých 43 letech. Její smrt byla velmi záhadná a celý případ se s novými důkazy opět otevřel po několika letech. Jak Natalie Wood zemřela a jednalo se o vraždu?

Herečka měla mnoho úspěchů

O fantastickém hereckém nadání přesvědčila Natelie Wood celý svět díky filmu Zakázaný majetek, Muž nebo excelentním muzikálu West Side Story. Její životní rolí se stal snímek Třpyt v trávě, kde zahrála psychicky labilní Wilmu Deana Loomisovou.

Smrt Natalie Wood má mnoho otazníků

Celý případ se znovu otevřel v roce 2018, kdy bylo zjištěno několik nových skutečností o případu úmrtí slavné herečky. Její manžel, Robert Wagner, podle všeho nevypovídal pravdivě o její smrti roku 1981.

Zdroj: Autor: Serge Rocco / Shutterstock

Hollywoodská herečka zemřela na moři

Filmoví fanoušci i vyšetřovatelé případu se věnují tragické smrti herečky již několik desítek let. Natalie Wood zemřela u kalifornského pobřeží přímo na moři. Utonutí bylo několik let vedené jako nešťastná náhoda, kterou potvrdilo i několik výpovědí, zejména pak výpověď jejího manžela.

Podle první výpovědi se herečka na lodi u ostrova Santa Catalina opila a spadla do moře. Jelikož neuměla plavat, zachvátila ji panika a utopila se. V roce 2011 byla tato výpověď podtržená několika dalšími výpověďmi, které však ukazují na úplně jiné okolnosti, a vyšetřování dostalo opět nový nádech za účelem hledání pravdivé příčiny smrti.

Její životní rolí se stal snímek Třpyt v trávě, kde zahrála psychicky labilní Wilmu Deana Loomisovou.

Manželé se před smrtí hádali

Podle posledních důkazů je jisté, že se manželé před smrtí herečky hodně pohádali, celá hádka byla vyostřená zřejmě také kvůli vypitému alkoholu. V tuto chvíli je pro vyšetřovatele velmi zajímavý podezřelý hlavně manžel Robert Wagner a je nutné přijít celému případu na správnou vlnu.

Jak celé vyšetřování dopadne ještě stále není jisté. Zřejmé však je, že otázka vraždy je stále ve hře.