Velký horoskop na říjen: Blíženci nebudou mít nouzi o pořádnou porci vášně, Panny čeká klidný až trochu nudný měsíc

Velký horoskop na říjen: Blíženci nebudou mít nouzi o pořádnou porci vášně, Panny čeká klidný až trochu nudný měsíc
Jak se vám bude dařit během letošního října? Pojďte odhalit tajemství horoskopu a připravte se na příležitosti, ale i zkoušky, jaké si pro vás nový měsíc chystá.

Beran

Stejně jako září, tak i říjen bude ve znamení odpočinku a čerpání nových sil. Nebuďte na sebe tvrdí, protože odpočinek je rozhodně potřeba. Nutit se budete do fyzické kondice, takže pravidelné sportování bude vyžadovat trochu více vůle a motivace. Ani pracovní povinnosti nebudou nic příjemného, ale zároveň si dokážete docela dobře poradit.

Býk

Už dlouho čekáte, až projekt, kterému jste se dlouho věnovali, začne nést ovoce. A právě v říjnu dojde ke zvratu. Říjen navíc bude plný inspirace, protože vám cestu zkříží hned několik lidí, kteří vám dají cenné rady nebo jen zažehnou plamen nového nápadu.

Blíženci

Ani v říjnu nebudete mít nouzi o pořádnou porci vášně a vzrušení. Kromě zájmu druhého pohlaví se můžete těšit na pracovní úspěchy, takže jde o měsíc ideální pro budování kariéry. Během chladného podzimu si ale dávejte pozor na nachlazení.

Rak

Během října buďte hlavně opatrní, protože osud pro vás nechystá nic moc dobrého. Mohou se objevit problémy v práci, ve vztazích nebo zdravotní komplikace. Snažte se proto být maximálně obezřetní a věnovat se prevenci.

Lev

Všichni ve znamení lva vědí, že nejlepší jsou letní měsíce. S podzimem čekejte mírný úpadek energie. I přesto se zaměřte na svůj pracovní život i vztahy. Poctivá práce se v obou těchto oblastech rozhodně vyplatí. Zároveň jde o měsíc, kdy je ideální zamyslet se nad tím, jestli váš stávající vztah má smysl.

Zdroj: Ruslan Huzau / Shutterstock

Panna

Připravte se na klidný a možná až trochu nudný měsíc. Dařit se vám bude tak akorát, a to ve všech oblastech. U vztahů ale nezapomeňte na to, že je o ně potřeba pečovat. A pokud jste nezadaní, je právě říjen ideální měsíc pro zahájení nového vztahu, tak vezměte odvahu do hrsti a pusťte se do toho.

Váhy

Léto vás nabilo energií, takže během podzimu dokážete udělat maximum. Získanou energii ale můžete poměrně rychle spotřebovat na urovnání problémů ve vztazích i v rodině. Výraznou pomocí pro vás mohou být víkendové výlety.

Štír

Říjen pro vás bude ve znamení příjemných úspěchů ve všech oblastech, a to hlavně po pracovní stránce nebo jako štěstí ve hře. Během října si užívejte volný čas a vybírejte si aktivity podle toho, do čeho se vám zrovna chce. Žádný shon a spěch totiž není potřeba.

Střelec

Pro střelce bude říjen opravdu náročným měsícem. Budete unavení, což se může projevit v práci, ale i při zdravotních problémech. Myslete proto na dostatečnou prevenci, ať se uchráníte od možných větších problémů. Během října po celou dobu myslete na to, že na vás čekají úskalí, takže je potřeba pečlivě vážit každé rozhodnutí.

Kozoroh

V říjnu se připravte na finanční úspěchy, které přijdou po poctivé práci a dobrých nápadech. Snažte se prosazovat, protože přesně tento měsíc je pro váš postup směrem nahoru jako dělaný. Zkuste zapracovat i na osobních vztazích a oslovte někoho, kdo je vám již dlouho sympatický.

Vodnář

V říjnu buďte ještě opatrní na své zdraví. Pomoci však může úprava jídelníčku a dodržování základních opatření pro zdravý životní styl. V rámci péči o sebe nezapomínejte také na osobní rozvoj a psychickou pohodu. Říjen věnujte sami sobě a uvidíte, že další měsíc už půjde všechno lépe.

Ryby

Během října budete hýřit optimismem, což se během chladného podzimu rozhodně hodí. Pozor ale na nedorozumění s partnerem a v rodině, kdy na tom nebudete emočně nejlépe. Problémy mohou nastat i při komunikaci, takže se snažte netlačit na pilu, ale hledat společná východiska z daných situací.

Zdroje článku: