Proč vám partner říká, že vás potřebuje, podle jeho znamení zvěrokruhu

Proč vám partner říká, že vás potřebuje, podle jeho znamení zvěrokruhu
Pokud vám partner řekne, že vás potřebuje ve svém životě, vždy to zahřeje u srdíčka. Věděli jste ale, že různí lidé říkají tuto větu svému partnerovi z různých důvodů? Je to tak, ne každý myslí tuto větu stejně. Víte, co partner myslí tím, že vás potřebuje, doopravdy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve skutečnosti vám říká, jak hodně má rád vaši upřímnost a nezávislost na něm. Berani si těchto vlastností ve vztahu hodně cení, poněvadž se s nimi nesetkávají v milostném životě často.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dává vám najevo, že ví, že ho milujete upřímně. Tím, že řekne, že vás potřebuje, vám vlastně děkuje za to, že ho upřímně milujete. Také to znamená, že si vás hodně váží.

Partner vám dává najevo, že vás miluje, že si vás váží. Zdroj: 4 PM production/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste pro něj výjimeční. Nenudí se s vámi a rád s vámi tráví čas. Téměř nikdy neříká, že někoho potřebuje, tudíž pokud vám to sdělí, je s vámi opravdu šťastný a chce s vámi zůstat.

Rak (22. června – 22. července)

To, že vás potřebuje, v jeho slovníku znamená, že si myslí, že ho nikdo nemiloval tolik jako vy. Byl bláznivě zamilovaný již při vašem prvním setkání a tímto výrokem vám projevuje lásku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vidí vás ve své vizi budoucnosti. Počítá, že spolu zůstanete po zbytek svého života. Nehledá si za vás náhradu a je opravdu šťastný, že je v partnerském vztahu s vámi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste tu vždy pro něj, když vás potřebuje. Jeho mysl je neustále zaneprázdněna, stále nad něčím přemýšlí, a když už neví, kudy kam, objevíte se vy a vnesete do jeho života rovnováhu.

Váhy (23. září – 23. října)

Všechny problémy jeho i ostatních lidí ho vždy rozhodí, a pokud vám řekne, že vás potřebuje, znamená to, že mu jste velkou oporou a vždy mu dokážete zlepšit náladu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Slova lásky tohoto člověka jsou tyto. Vyznává vám svou nehynoucí lásku, když vám říká, že vás potřebuje. Dokonce i když má své negativní nálady, vy stále stojíte při něm.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vám řekne, že vás potřebuje, znamená to, že vám děkuje za to, že akceptujete jeho celou osobnost včetně hravé, dobrodružné a svobodomyslné stránky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Projevuje vám svůj vděk, že ho učíte, že život není pouze o práci, ale také o vzájemném pochopení a zábavě. Pracuje na funkčním vztahu a projevuje vám svou touhu strávit s vámi zbytek života.

Život není jen o práci, ale též o zábavě. Zdroj: 4 PM production/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Díky vám je schopen vyjadřovat svou lásku a touto větou vám to dává najevo. Ve skutečnosti vám děkuje, že jeho emoce neobracíte proti němu a může vám důvěřovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Ví, že ho přijímáte takového, jaký je, a tímto způsobem vám děkuje za to, že jste plně pochopili jeho složitou osobnost a nevadí vám jeho zájmy.

Zdroj článku: