Orisha horoskop pro rok 2023. Ryby získají sebedůvěru, býci se naučí pokoře

Orisha horoskop pro rok 2023. Ryby získají sebedůvěru, býci se naučí pokoře
Určitě znáte znamení zvěrokruhu a s tím spojené horoskopy. Možná znáte indiánský či mayský horoskop, notorický známý je rovněž čínský horoskop. Ale existuje jeden horoskop, který není masově rozšířený, leč se stále drží v podvědomí hrstky zasvěcených. Jedná se o Orisha horoskop.

Ještě jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu. Tento horoskop totiž není příliš známý. Pochází z Brazílie a jeho název se odvozuje od jmen tamních polobohů – Orishů. Pronikněte do tajů tohoto horoskopu. Co vás podle něj čeká?

Oggún (22. března – 20. dubna). Beran

Na své cestě za štěstím musíte překonat nelehké překážky, nenechte se vykolejit zdáním, že je vaše práce obtížná. Naopak někdy dosáhnete úspěchu, aniž byste se museli výrazně snažit. Získáte práci, která vás bude naplňovat. Buďte ve střehu v případě kamarádek, některá by vás mohla chtít připravit o partnera, což s sebou ponese smutek a úzkost.

Oko (21. dubna – 21. května). Býk

Během roku budete čelit různým výzvám, dobře si vše promyslete. Špatné rozhodnutí může být zdrojem pocitů beznaděje. Nevracejte se však do minulosti, stejně ji nezměníte a budete se pouze zraňovat. Nový rok znamená změny a nové začátky. Vše přijměte s pokorou, rozhodně nic neignorujte, vyhnete se komplikacím. Věřte osudu.

Elleguá (22. května – 21. června). Blíženci

Udržujte klid a harmonii, doma i v zaměstnání. Svému partnerovi tím dopřejete kýžený klid, předejdete hádkám a nepříjemnostem. Snažte se odbourávat stres, rozhodně jej nepřenášejte na okolí. Věnujte více lásky a uznání sami sobě, nebušte tolik sebekritičtí. Věnujte se intenzivně práci, ale nepodceňujte ani kvalitní odpočinek.

Oshún (22. června – 23. července). Rak

Celý rok bude jako na houpačce, dosáhnete výšin, ale pocítíte také bolestné pády, kterých bude naštěstí méně. Nenechte se rozhodně odradit neúspěchem. Nikdy se nejí nic tak horké, jak se uvaří. Problémy zvládnete, pokud si udržíte pozitivní mysl.  Zažijete velké věci v oblasti lásky. Očekávejte krásné chvíle, ale nepitvejte minulost.

Changó (24. července – 23. srpna). Lev

Překážky, s těmi se budete potkávat napříč celým rokem. Pomůže vám trpělivost – nespěchejte, ani Řím nepostavili za den. Nelámejte si hlavu možnostmi, nepodřizujte se rozhodování, nechte věci plynout. Důležitá bude vaše práce, což přinese ovoce hlavně v budoucnu. Ale musíte také odpočívat, proto si plánujte dovolené.

Yemanyá (24. srpna – 23. září). Panna

Často budete mít nutkání s někým manipulovat, ovšem ne vždy se setkáte s úspěchem. Stane se, že vaše plány zhatí žena a ukončí veškeré vaše intriky. Poté přijde pocit osamocení. Nakonec v tom najdete výhodu, budete opravdoví, skuteční, pravdiví. Očekávejte novou lásku, pro někoho lásku osudovou. Zdoláte obtížné překážky a dosáhnete vysněného cíle.

Obatalá (24. září – 23. října). Váhy

Očekávejte překážky v lásce i zaměstnání. Překonávání nesnází ve vztazích vás posune dál a díky tomu prozřete. Pokud toužíte po rodině, rok 2023 je naprosto ideální. pokud děti nechcete, dávejte si pozor. Pokud jste náchylní k závislostem, dejte si pozor a začněte na sobě pracovat. Zbavte se všeho, co už nechcete, a to se týká i vztahů.

Orula (24. října – 23. listopadu). Štír

Jste ohroženi toxickým vztahem, pozor na žárlivé a majetnické partnery. I když druhou polovičku milujete, nejste ničí majetek. Rychle pryč. Obraťte pozornost sami k sobě, pěstujte sebelásku, buďte sobci, plňte si sny. Také posbíráte výhody plynoucí z minulosti.

Babalú Ayé (23. listopadu – 21. prosince). Střelec

Co se stalo, stalo se. Nemá cenu se tím trýznit. Opusťte minulost a soustřeďte se na přítomnost. Do života vám vstoupí nová láska, vrhněte se do nového vztahu a zažívejte opět pocity štěstí. Partner do vás bude beznadějně zamilovaný, ale v ho trochu potrápíte. Hlavně spolu komunikujte, řekněte mu o svých obavách.

Agayú Sola (22. prosince – 20. ledna). Kozoroh

Prožijete vnitřní bouři, velkou změnu. Přestanete být tolik sebekritičtí a naučíte se brát věci s nadhledem. Zjistíte, že některé problémy musíte vyřešit sami, ale mnohé svízele se prostě vyřeší samy. Zbavte se všeho a všech nepotřebných. Tato očista vám zajistí štěstí a pocit naplnění.

Ochosi (21. ledna – 19. února). Vodnář

Nic není jisté. Představa, že ve vašem životě převládají samé nejistoty, vás doslova trýzní. Budete o tom hodně přemýšlet, ale musíte si uvědomit, že pasivita vás nespasí. Je třeba jednat. Ale pozor na představy a řešení stojící mimo realitu. Naleznete cestu k pravdě a vnitřnímu sebepoznání. Nebraňte se změnám, povedou k lepšímu.

Inle (20. února – 21. března). Ryby

Uvědomíte si svoji hodnotu, už se nenecháte od nikoho urážet a opustíte podsouvanou myšlenku, že nejste kvalitní. Objeví se možnosti, o nichž jste ani nesnily. Díky nim naleznete novou lásku. Vypěstujete si sebedůvěru a opět budete milovat svět i život.