Partnerský horoskop na 3. červnový týden: Raci budou zmatkovat, Blížence čeká přecitlivělost

Partnerský horoskop na 3. červnový týden: Raci budou zmatkovat, Blížence čeká přecitlivělost
Merkur v pondělí přechází do vlivu Blíženců, tudíž v partnerském životě budeme mít možnost živě komunikovat o všem, co nám vadí a co bychom chtěli změnit. Přečtěte si svůj horoskop na třetí červnový týden, abyste zjistili, co vás čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Abyste si udrželi svého partnera, nepohlťte ho hned svými nápady, které byste chtěli zrealizovat. Na vylepšování vztahu není nic špatného, ovšem musíte také poslouchat jeho slova, ne pouze vést monolog. O víkendu můžete mít jisté obavy ohledně vašeho vztahu, nepropadejte však panice.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete cítit potřebu sdělit svému partnerovi všechny své city a nápady. Ovšem pokud váš partner nebude mít náladu si s vámi povídat, nenuťte ho k tomu ani k intimitě, mohli byste se pohádat. O víkendu s partnerem nebude rozumná řeč, raději vyhledejte přítomnost někoho, kdo vám zvedne náladu.

Blíženci (21. května – 21. června)

V partnerském životě se můžete cítit lépe než kdy jindy po celý víkend, nejsilnější to však bude v pondělí a úterý. Po zbytek týdne si dejte pozor na špatné pochopení partnera a přecitlivělost ve vztahu. Víkend vám nabízí méně romantiky a více kontroly nad vaším vztahem.

Rak (22. června – 22. července)

Energií budete celý tento týden přímo zářit. Nestane se, že by vám energie nevystačila. To určitě ocení také váš partner. Cokoliv s partnerem budete probírat, musí vést k vašemu pochopení určitého chování vašeho partnera, jinak se vaše řeč může jevit nejasná.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí si na svého partnera neuděláte vůbec čas, poněvadž budete chtít být spíše ve společnosti, a pokud váš partner netouží po získávání nových přátel, odhodíte ho stranou. V úterý však zatoužíte po romantice. Ta vám vydrží až do čtvrtka, ale v pátek se zaměříte spíše na práci a na vašeho partnera vám bude scházet čas.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již v úterý si dejte pozor na váš úsudek, můžete si špatně vyložit partnerova slova a jeho chování. Udělejte si jasno v tom, co ve vztahu potřebujete a chcete. Může vám to pomoci napravit nefunkční či narušený vztah. O víkendu budete ve vztahu plní kritiky, budete ji muset ovládnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden budete mít zvýšený intelekt a s vaším partnerem najdete společnou řeč. Můžete mu také pomoci vyřešit jeho problémy v jakékoliv ze životních oblastí. Pouze o víkendu to bude mezi vámi a partnerem skřípat, budete mít problém dávat i přijímat lásku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš partner může, ale také nemusí, mít radost z vašich četných rozhovorů o sexu a dalších tématech celý tento týden. Dejte si pozor, abyste u sebe nevypěstovali posedlost. Tento víkend vám může připadat, že váš vztah nestojí za nic, ale než se rozhodnete udělat krok k ukončení, řádně si to promyslete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hned v pondělí se probudíte s romantickou náladou. Pozvete partnera na výjimečné rande, na které jen tak snadno nezapomene. Bohužel pro něj vás tato nálada opustí v průběhu týdne. O víkendu upřednostníte práci před vztahem, a pokud si vás chce váš partner užít, měl by vám pomoci s prací.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud vás partner požádá, abyste tento týden udělali důležité rozhodnutí, jemně odmítněte, v tuto dobu byste se rozhodli špatně. O víkendu se z vás může stát pesimista. Ujistěte se, že nebudete žertovat o vašem vztahu, pokud bude váš partner nablízku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na začátku týdne budete o svém partnerovi spíše mluvit než s ním být, poněvadž pocítíte potřebu se bavit na úkor svého partnera. To vám vydrží po celý zbytek dne. Teprve až o víkendu si uvědomíte, že jste se partnerovi tolik nevěnovali, a vymyslíte činnost, do níž byste se mohli zapojit oba.

Ryby (19. února – 20. března)

Víte, že poslední dobou jste se ke svému partnerovi nechovali nejlépe, a nyní to chcete odčinit. Vymyslíte společnou aktivitu, u níž byste se mohli oba uvolnit a relaxovat. O víkendu to bude horší, opět se dostanete do stavu, kdy svému partnerovi nevěříte. Než něco řeknete, řádně si to rozmyslete.

Zdroj článku: