Jaký novoroční přípitek zvolit pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Jaký novoroční přípitek zvolit pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Silvestr je za dveřmi a vy možná již nyní přemýšlíte nad tím, čím si na Nový rok připijete. Hledáte odpověď na to, zda zůstanete u klasického šampaňského či zda zvolíte tvrdší kalibr a připijete si třeba dobrou whisky. Hvězdy vám při výběru vhodného novoročního přípitku mohou být velmi nápomocné.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Silvestrovsky rozjetá oslava je v plném proudu a vy popíjíte svůj oblíbený drink, kterým je vodka s džusem. Vodka působí velmi rychle a je pro rozjetého Berana, jakým vy jste, to pravé ořechové. Proto se nelze divit tomu, že až odbije půlnoc, přelijete pouze vodku s džusem do přípitkové skleničky a vydáte se za svými přáteli oslavit Nový rok s tímto tvrdým přípitkem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milujete koňak, a i když je koňak velmi drahou záležitostí, v tento výjimečný den tímto nápojem králů rozhodně nepohrdnete. Se sklenkou v ruce tak budete mít hlubokomyslné debaty dlouho do půlnoci, kdy by byla rozhodně škoda míchat tak dobré pití s něčím jiným, a tak si připijete, jako každý rok právě koňakem.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Tequilla je vaše srdcová záležitost. Long Island Iced Tea či Margarita je ovšem také velká mňamka. Čím si tak připijete na Nový rok, když všechny tyto nápojem milujete, ale šampaňské vám nic neříká? Rozhodně tequillou, jako bývá vaším zvykem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci milují eleganci a také styl. Z tohoto důvodu mají k pití rádi především japonské rýžové víno, tedy saké. Kyoto Sour je pro vás naprosto dokonalé pití, které byste mohli pít třeba každý den. Není se tak čemu divit, když mu dáte přednost i na Nový rok, kdy budete před půlnoci k přípitku svírat skleničku s tímto okouzlujícím pitím.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro vás je dokonalým pitím jedině whiskey. Je odvážná a také osobitá stejně jako vy. Whiskey milujete na mnoho způsobů, ale nejvíce ze všeho ji zbožňujete s ledem, a to pořádně vychlazenou. K novoročnímu přípitku otevřete tu nejlepší a také nejstarší lahev, kterou doma máte. V příštím roce vás totiž čekají velké změny ve vašem životě, a tak je třeba si pořádně připít.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Umíte pít s grácií a také víte, kde máte své hranice. Proto se nelze divit tomu, že umíte pít i Gin, který s grácií vypije pouze málokdo. Někteří jedinci totiž často po tomto pití končí někde pod stolem. To ovšem není váš případ. Víte, kde mát svou záklopku, a podle toho se řídíte. Na Silvestra sice vypijete ginu trochu více, ale i přesto budete mít stále dostatek síly na to, abyste si gin dali také k novoročnímu přípitku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Milujete jednoduchost, a tak dáváte přednost rumu, který často kombinujete například s kolou. Oblíbených rumů máte hned několik a na Silvestra si připijete rumem, který má příchuť espressa, jelikož milujete také kávu. Šampaňské si ovšem ze zásady jistě nenalijete, jelikož vám vůbec nechutná.

Rok 2022, Zdroj: Lauritta / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Musíte mít vždycky něco extra, že? Vaše oblíbené pití je kvalitní a naprosto vystříbené, a to stejně tak, jako cointreau drink, který obdivujete již od svého mládí. Na Silvestra tento nápoj smícháte s limetkou a také se sodou. Vaši hosté z něj budou naprosto unešení. Dokonce si s cointreau připijí letos namísto pravidelného šampaňského.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vy jste milovníky šampaňského. Pijete ho při každé vhodné příležitosti a vůbec si neumíte představit, že byste si na Silvestra připili něčím jiným než právě kvalitním šampaňským. Proto už nyní máte v zásobě několik lahví a netrpělivě čekáte na okamžik, kdy je budete moci otevřít a přivítat se sklenkou v ruce rok 2022.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jste ambiciózní a sofistikovaní. K vám se jednoznačně hodí skotská. Rádi ji pijete při každé příležitosti a nevynecháte ji ani na Silvestra. Skotskou si tak připijete i na Nový rok, kdy letos výjimečně nebudete pít šampaňské.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pro někoho odvážné, pro vás normální pití. Řeč je o absinthu, který mnoho lidí nemůže ani vidět, natož ho pít. Pro vás je ovšem absinth pitím, které milujete a na Silvestra si ho s radostí dáte. Oceníte ho i při novoročním přípitku, a to i přesto, že na vás budou všichni koukat jako na alkoholika.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro vás je naprosto dokonalým drinkem víno, a to jak bílé, tak červené. Víno také budete popíjet na Silvestra a nebudete ho rozhodně míchat s jiným druhem pití. S omluvou všem ostatním si s ním rádi připijete a uvítáte tak Nový rok s grácií vám vlastní.

 

Zdroj: