Znamení, která nemohou přestat cvičit

Znamení, která nemohou přestat cvičit
Motivace je při cvičení důležitá. Nejlepší ale je, pokud nás cvičení baví – potom se těšíme na každý další trénink. Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení, nemůžete přestat cvičit, jakmile jednou začnete. Cvičení Vás baví a všímáte si viditelných výsledků více než jiní.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile se jednou do cvičení vrhnete, začnete si brzy všímat pozitivních změn. Uvědomíte si, že už nejste tak přecitlivělí a stres zvládáte mnohem lépe než kdy dříve. To je pro Vás skvělá motivace, stejně jako fakt, že už nejste tolik fyzicky unavení, jakmile si Vaše svaly odpočinou, pakliže se rozhodnete pro silový trénink. Ani jóga však není na škodu a budete se k ní rádi vracet. Máte radost, že můžete trávit volný čas tímto produktivním způsobem. Také jste rádi, pokud Váš partner má stejný zápal pro cvičení, protože se můžete motivovat navzájem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Cvičení Vás baví a nikdo Vás od něho nemůže odtrhnout. Máte rádi výzvy jakéhokoliv druhu a v případě cvičení si můžete laťku nasadit hodně vysoko, což Vám umožní u cvičení zůstat a nevzdat ho. Svým přátelům s nadšením říkáte, jak Vám dnešní cvičení šlo a kolik pozitivní energie nyní vyzařujete. Snažíte se je přesvědčit, aby cvičili s Vámi, abyste mohli s někým soutěžit. Také se hodně staráte o své zdraví. Také si rádi připlatíte za trenéra či se zúčastníte kurzu zaměřeného na cvičení, abyste dosáhli co nejdříve požadovaných výsledků. Ani poté se ale cvičení nevzdáte, naopak si nastavíte další cíl, kterého chcete dosáhnout, a jste šťastní, když se Vám to povede.

Ryby (19. února – 20. března)

Je nesmírně těžké Vás dokopat k prvnímu dni cvičení. Ovšem jakmile si uvědomíte, jaké blahodárné účinky cvičení na Vaše tělo má, nedokážete přestat. Mnohem dříve začnete se zdravou stravou, ale postupně přidáte i cvičení. V tom jste dobří, a pokud máte silnou motivaci, nejčastěji zhubnout, nemáte problém pokračovat v tom, s čím jste začali. Jakmile cvičit nemůžete, jste neklidní, poněvadž víte, jak těžké pro Vás bude znovu začít, nicméně díky své motivaci s tím opět začnete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cvičení Vás uklidňuje a dokážete se díky němu mnohem lépe soustředit. Jakmile cvičit začnete, pocítíte to. Proto je těžké Vás následně od cvičení odtrhnout. Vždy si na cvičení najdete čas, a to dokonce i tehdy, když jste silně pracovně vytížení a vracíte se domů hodně unavení. Dokonce i když jedete na několikadenní výlet, vždy si zacvičíte, protože nechcete zahálet. Jakmile jste se pro to rozhodli, již s tím nedokážete přestat, protože si myslíte, že byste se již necítili tak dobře.

Zdroj článku: