Jaké jsou trendy barvy vlasů pro léto 2020

Jaké jsou trendy barvy vlasů pro léto 2020
Taky se nemůžete dočkat svého kadeřníka? Inspirujte se horkými novinkami ve světě barev na vlasy. Chcete přeci v létě oslnit novou hřívou s neodolatelnou barvou!

Naštěstí nám kadeřnictví už zase fungují, a tak se naše vlasy mohou těšit novému vzhledu. Už máte vybranou barvu, kterou oslníte ve vašem okolí? Nebo raději zůstáváte při klasice? Taky jsme se zajímali a sestavili seznam těch nejžádanějších barevných odstínů, které letošní léto pofrčí.

Tmavě medová blond

Tento tmavě medový odstín blond barvy patří mezi nejoblíbenější trendy barev vlasů pro rok 2020. Je až neuvěřitelné, jak tento odstín padne jakémukoliv tónu pleti a je vhodný pro každé roční období. Přirozenost tohoto tónu si člověk zamiluje.

Lesklá hnědá

V tmavých tónech pokračujeme dál. Letní barvou se také stala barva hnědá, která vytvoří bohatost vlasů. Abyste tuto bohatost podpořili, je potřeba lesku - a to fakt hodně lesku. Proto nezapomeňte na přípravky na vlasy, jež jsou určený výhradně pro jejich lesk – například Kristin Ess Signature Hair Gloss.

Zlaté slunce

Tato barva si vyžaduje navštívit skutečného profesionála. Vašim vlasům dodá krásné zlatavé zvýraznění, čímž je zároveň prosvětlí.

Stříbrná blond

A teď něco pro blondýny. Hitem roku 2020 je stále stříbrný odstín blond barvy. Takže jestli se vám líbí look ledové královny, jděte do toho. Jen si nezapomeňte pořídit speciální fialový šampon, abyste udržela odstín barvy co nejdéle.

Fialová a růžová

Všimli jste si už v loňském roce, že velmi populárními se staly světlé odstíny fialové a růžové? Nijak tomu není ani letos, tak jestli jste to minulý rok nestihla, tento rok máte šanci. Tyto barvy je třeba podpořit maskou na vlasy, aby došlo k neutralizaci mosazných tónů.

Karamel

I hnědou můžete osvěžit, pokud ji zkombinujete dva klasické odstíny – čokoládově hnědý a karamelový. Své nové vlasy podtrhněte sprejem zvyšující lesk.

Tak co, vybrala byste si ze seznamu? Věříme, že jsme vám dodali malou inspiraci.