Myslíte si, že vypadáte lépe než ostatní, podle horoskopu?

Myslíte si, že vypadáte lépe než ostatní, podle horoskopu?
Některá znamení zvěrokruhu mají sklony k narcismu. Tito lidé si myslí, že vypadají mnohem lépe než ostatní, protože o sebe hodně pečují. Pro jiné lidi na vzhledu nezáleží a někteří si naopak myslí, že všichni kolem jsou krásnější než oni. Předurčuje Vás Vaše znamení k narcistickému sklonu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je Vám absolutně jedno, jak vypadáte. Nezáleží Vám na názoru ostatních lidí, existujete pouze Vy. Občas jste bezohlední a oblečete si nevhodný oblek, který se momentálně vůbec nehodí. Je Vám to jedno.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na svém vzhledu si hodně zakládáte, poněvadž za ním stojí roky dlouhé práce. Se svým výsledkem jste naprosto spokojeni, nepatříte k lidem, kteří by se podceňovali.

Blíženci (21. května – 21. června)

Častokrát o sobě mluvíte s narcistickými prvky, ale rozhodně si nemyslíte, že vypadáte nejlépe ze všech. Zastáváte ten názor, že je nemožné vypadat nejlépe na tomto světě.

Rak (22. června – 22. července)

Máte soucit s ostatními lidmi, proto, pokud Vám někdo řekne, že nevypadáte nejlépe, přijmete tento názor jako fakt a nehádáte se. Nicméně se o svůj zevnějšek staráte pro svého partnera.

Lev (23. července – 22. srpna)

S narcisty máte mnoho společného. Snažíte se oblékat elegantně a na svém vzhledu si zakládáte. Jste schopni učesat se několikrát po sobě, abyste vypadali co nejlépe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Myslíte si, že jste mnohem lepší než všichni ostatní po všech stránkách. Kvůli tomu se můžete k ostatním lidem a hlavně ke svému partnerovi chovat nadměrně arogantně.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete si o sobě myslet, že vypadáte dobře, ale jste příliš nekonfliktní a skromní na to, abyste si mysleli, že vypadáte mnohem lépe než ostatní lidé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne že by Vám tolik záleželo na Vašem vzhledu. Pokud se cítíte dobře, jste skromní, co se týče Vašeho vzhledu i chování. Jakmile se cítíte zrazeni, začnete se o sebe starat, abyste se cítili opět dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Celkem Vás zajímá, co si o Vás myslí ostatní lidé. Ovšem pokud si myslíte, že vypadáte lépe než ostatní, je to Váš pevný názor a neexistuje nikdo, kdo by Vám to mohl vymluvit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je Vám absolutně jedno, jak vypadáte, pokud nejdete na důležitou pracovní schůzku. Na té se snažíte vypadat dobře, ale rozhodně Vám nejde o to, aby z Vás krása zářila.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S oblibou říkáváte, že nejste vůbec narcističtí, pokud Vás z toho někdo obviní. Říkáváte, že jste pouze nezávislí a staráte se o sebe. Někdy ale sami sebe posunete na první místo svých potřeb.

Ryby (19. února – 20. března)

Narcismus Vám nesedí. Jste příliš skromní na to, abyste se přehnaně starali o svůj zevnějšek. Navíc byste se necítili dobře, kdybyste v něčem vynikali.

Zdroj článku: