Ženy těchto 4 znamení zvěrokruhu mají sklony verbálně urážet svého manžela

Ženy těchto 4 znamení zvěrokruhu mají sklony verbálně urážet svého manžela
Již dlouhou dobu neplatí, že to jsou pouze muži, kdo uráží svou drahou polovičku během manželství. Také ženy dovedou muže verbálně ranit, a pokud jste se narodila v jednom z těchto hvězdných znamení, máte sklony verbálně urážet svého manžela.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevěříte, že fyzické týrání něco dokáže, ba naopak. Větší trest než fyzické napadení je podle vás psychické týrání. A pokud se váš manžel nechová podle vašich pravidel nebo udělá něco neodpustitelného, uchýlíte se ke křiku a verbálním urážkám. Vy sama nejlépe víte, co vašeho manžela zraní nejvíce, a jakmile se s vámi ocitne v nemilosti, jeho sebevědomí bude narušeno vašimi pečlivě vybranými slovy.

Nejčastěji mu dáváte za vinu to, co vedlo k vaší minulé hádce, ale často si také vymýšlíte různé nepravdivé příhody, které by váš manžel nikdy neudělal. To vás během vzteku vůbec nezajímá – hlavní v tuto chvíli je, že on dostane lekci a bude prosit o odpuštění.

Lev (23. července – 22. srpna)

Musíte být za každou cenu průbojná, a pokud to nejde po dobrém, musíte svému muži ukázat, že se ho nebojíte. Navíc si na něm ventilujete všechny své špatné nálady, nehledě na to, jestli za to může on či nikoliv. Máte tendenci špatně vyjadřovat své pravé emoce a za veškeré špatné události ve vašem životě vinit tu nejbližší osobu, která se ve vaší přítomnosti zrovna vyskytne, což je zpravidla váš manžel. Je těžké vás změnit, lépe řečeno je to nemožné, a proto se vaše manželství může stát rozvráceným navždy kvůli vašim negativním a urážlivým výlevům.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte soutěživou povahu, a proto se svým manželem soutěžíte ve všem, co se vám jeví jako úžasné pro soupeření a porovnávání schopností. Jakmile vyhrajete, abyste svého manžela ještě více ponížili, začnete ho urážet pro jeho neschopnost a špatnou úvahu během soutěžení s vámi. Nezajímá vás, zda váš partner s vámi chtěl soutěžit či nikoliv. A pokud se váš manžel ukáže jako vítěz, je to ještě horší a vaše urážky směřované na jeho osobu nebudou mít meze.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Opravdu ráda svého manžela ponižujete a nadáváte mu za vše, co podle vás udělal špatně. Pokud měl přijít z hospody v osm večer a přijde o čtvrt minuty později, trest v podobě vyčítání všech jeho celoživotních chyb ho nemine. Děláte to proto, aby se váš manžel cítil nesoběstačně a stal se na vás závislý – jedině tak budete mít jistotu, že se nebude poohlížet po někom jiném. Je to sice sobecké chování, ale podle vašeho úsudku to funguje dokonale, tudíž nevidíte důvod, proč své chování měnit.

Zdroj článku: