5 celebrit, které vlastní nádherné ostrovy

5 celebrit, které vlastní nádherné ostrovy
Co byste si koupili, kdybyste měli neomezené možnosti? Na seznamu splněných přání se kdekomu objeví i místo pro odpočinek a relax. Světové celebrity si tento sen plní ve velkém a kupují si ty nejkrásnější ostrovy uprostřed moří a oceánů. Jak takové ostrovy celebrit vypadají?

Chytrá investice do nemovitostí

Zatímco některé celebrity kupují domy nebo jiné velké nemovitosti, jiné se nebojí investovat víc a vlastnit tak celé ostrovy. Mít totiž pro sebe vlastní tropický ráj zní jako ta nejkrásnější pohádka. Jen si představte, jak se k večeru procházíte po vlastní pláži a díváte se na západ slunce mizející za obzor.

Zdroj: Autor: GGAM / Shutterstock

Eddie Murphy a jeho místo pro dovolenou

Herec, který se proslavil zejména v komediálních žánrech si pořídil svůj ostrov na Bahamách, kousek od hlavního města Nassau. Nádherný a slunný ostrov koupil za 15 milionů dolarů a jeho nádhernou přírodu využívá pro odpočinek při dovolené se svou rodinou.

Shakira a její Bonds Cay

Světově známá zpěvačka Shakira si v roce 2011 pořídila nádherný ostrov v Karibiku za 16 milionů dolarů. Koupila ho spolu se zpěvákem Rogerem Watersemem z kapely Pink Floyd. Na ostrově jménem Bonds Cay se nachází nádherná příroda spolu s vodopády, pěti plážemi i divokými lagunami.

Leonardo DiCaprio

Tento oblíbený herec se zamiloval do ostrova v Karibském moři jménem Blackadore Caye. Koupil ho v roce 2004 za 1,75 milionu dolarů, délka ostrova přesahuje 3,5 kilometru. Jelikož herec miluje ekologii a vše s ní spojené, vybudoval na ostrově několik ekologických bungalovů a vil. Může tak na dovolenou pozvat hned několik přátel najednou.

Johnny Depp a Bahamy

Součástí Baham je také ostrov známého herce z filmu Piráti z Karibiku. Jeho ostrov se jmenuje Little Hall Pond Cay a koupil ho v roce 2004 za 3,6 milionu dolarů. Přestože tento ostrov Johnny využívá zejména na relax a odpočinek, uspořádal na něm i několik oslav. Mezi nimi byla například i jeho svatební oslava v roce 2015.

Zdroj: Autor: Kim Brunner / Shutterstock

Součástí Baham je také ostrov známého herce z filmu Piráti z Karibiku. Jeho ostrov se jmenuje Little Hall Pond Cay.

Country zpěvačka Faith Hill a Goat Cay

Bahamy si zamilovala také Faith Hill, známá country zpěvačka. Ta investovala do svého ostrova jménem Goat Cay v roce 2003. I když musela být počáteční cena vysoká, mnoho let si zpěvačka ostrov užívala plnými doušky, dokonce na něm vybudovala mnoho bungalovů a celkově ostrov zvelebila. Nyní je ostrov na prodej za necelých 35 milionů dolarů.

Zdroj: