Čtyři modely obuvi, které budou nejmodernější letošní jaro a léto

Čtyři modely obuvi, které budou nejmodernější letošní jaro a léto
Které modely obuvi budou vládnout na regálech v období jaro-léto 2020? Zkontrolovali jsme nové kolekce slavných značek a již máme pro vás tipy. V následujících měsících sáhněte po barevných vysokých podpatcích, pohodlných espadrilkách, teniskách s poutavým vzorem nebo jednoduchých botách na vysokém podpatku.

Originální tenisky s poutavým vzorem

V této sezóně se nebojte nosit sportovní obuv nejen při běhání. Konečně, každá z nás občas raději nazuje pohodlné tenisky místo vysokých podpatků. Navzdory konvencím je můžete kombinovat nejen s mikinou a legíny, ale také s rozšířenými midi sukněmi nebo volánkovými šaty. Jedním z nejmodernějších modelů obuvi v následujících měsících budou barevné tenisky. Odvažte se a pořiďte si i takové s divokými vzory. In budou květinové nebo zvířecí motivy.

Espadrilky jsou ideální na procházku v teplém dni

Espadrilky jsou lehká obuv s pletenými podrážkami vyrobenými z provázku nebo juty. Jsou lehké, pohodlné a díky použití přírodních materiálů také zajišťují dobrou cirkulaci vzduchu. Budou tedy vhodné k nošení i v horkém dni, pokud z nějakého důvodu nechcete nebo nemůžete mít bosé nohy.

Klasické espadrilky mají plochou podešev, zakryté prsty a patu. K dostání jsou ale také třeba na klínku. Skvěle se vám budou kombinovat s námořnickým oblečením, ale stejně tak dobře vám poslouží jako boty vhodné k outfitům do práce (pokud nemáte v práci přísně daný dresscode).

Nahé sandály na vysokých podpatcích

Tzv. nahé sandály jsou vyrobeny z tenkých kožených řemínků, které odhalují většinu chodidla. Krásně se hodí k lehkým světlým šatům. Jsou minimalistické a zároveň velmi smyslné. Nahé sandály byly velmi populární již v roce 2019 a v této sezóně budou nejmódnější ty, které mají poměrně vysoké jehlové podpatky.

Vysoké podpatky v zářivých barvách

Kdo říká, že boty mohou být pouze černé nebo hnědé? Vysoké podpatky v zářivých barvách oživí váš jarní šatník a díky tomu i klasické jednobarevné kombinace získají svěží, poněkud extravagantní charakter. Dobře se hodí k vzdušným šatům, ale také k jednoduchým džínům nebo kostýmkovým kalhotám. Růžová, zelená, modrá nebo možná rudě červená? Výběr barev vám může způsobit závratě!