Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu pravou lásku

Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu pravou lásku
Kterým znamení se budou v příštím týdnu "zapalovat lejtka"? Jaké krásné romantické chvíle čekají na jednotlivá znamení horoskopu? Podívejte se, zda patříte mezi tato šťastná znamení. 

Jaro začíná být v plném proudu, a to přímo vybízí ke krásným romantickým chvílím s Vaší milovanou polovičkou. Na některé z nás láska teprve čeká a tři znamení horoskopu se jí dočkají právě příští týden. Zjistili jsme, kde na Vás tato láska čeká a na jaké krásné chvíle se můžete připravit. Půjde o velké vzplanutí vášní, nebo si spíše užijete letmé doteky a pozvolné poznávání? 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Eso pohárů 

V nadcházejícím týdnu se dočkáte opravdu nádherných chvil. Rodí se nový vztah, který Vám přinese velké množství lásky. Budete se konečně cítit zamilovaní a budete si tyto pocity náležitě užívat každou vteřinu. Nebude se jednat o žádnou povrchní letmou známost. Právě naopak. Rodí se mezi Vámi velmi pevný a stabilní vztah. Snažte se nic neuspěchat a raději pracujte na pevných základech a soustřeďte se především na komunikaci a společné poznávání se.

Díky tomu si ujasníte navzájem priority a bude se Vám společně mnohem lépe fungovat. Po své nové lásce toužíte každým kouskem svého těla a duše. Nezapomínejte ale také na svůj osobní prostor a také prostor Vašeho partnera/partnerky. Je pochopitelné, že spolu chcete strávit co nejvíce času. Je ale důležité, dopřát si také dostatek času navzájem, abyste si mohli užívat také aktivity, které nejsou zcela partnerské. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Dvojka pohárů 

Příští týden Vám přijde do života skvělý člověk, který Vám velmi pomůže. Cestu si k sobě možná budete hledat delší dobu a ze začátku budete spíše dobrými přáteli. Díky společně sdílenému času, hodinám povídání a vzájemné pomoci a důvěře se ale z tohoto spojení stane láska jako trám. Postupovat budete krůček po krůčku a bude to nejlepší rozhodnutí, jaké můžete udělat. Vaše spojení bude díky tomu velmi silné a Vy získáte vše, po čem jste v lásce celý život toužili. Stanete se nejen skvělými partnery a milenci, ale také nejlepšími přáteli. Jeden pro druhého budete člověkem, na kterého se můžete za všech okolností spolehnout.

Váhy čekají dny plné lásky a poznávání
Kozorohy čekají dny plné lásky a poznávání | Zdroj: Lucky Business / Shutterstock

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Zamilovaní 

Příští týden se můžete těšit na opravdu velmi krásné dny. Budete se cítit velmi zamilování a po dlouhé době ucítíte zase motýlky v břiše. Užívat si budete všechny společné chvíle a letmé doteky. Těšit se budete na každé shledání. Skvěle se budete cítit na společných procházkách a užívat si budete také při skleničce dobrého pití, které pomůže prolomit ledy. Možná se nebude jednat o Vaši životní lásku, ale rozhodně Vám nepřinese žádné velké trápení.

Právě naopak. Díky tomuto vztahu opět začnete věřit v pravou lásku a přestanete se bát zklamání. Pokud ale budete trpěliví a budete stavět na pevných základech a hodnotách, může se tento vztah stát také Vaší společnou cestou život. Osud máte ve svých rukou. Nezapomínejte také kromě vzájemné přitažlivosti i na komunikaci a poznávání se. 

Zdroj článku:
  • Autorský text