Jak se jakožto Beran rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Beran rychle vypořádáte s rozchodem
Rozchod není příjemný ani pro Vás. Přestože se příliš neohlížíte do minulosti a patříte mezi lidi, kteří se vyrovnají s rozchodem nejdříve, rozchod Vás v prvních týdnech bolí. Pokud tuto bolest chcete prožívat kratší dobu, zde je několik nápadů, jak toho docílit.

Hrajte hry, jak dlouho chcete

Nenechte se nikým rušit, pokud nechcete. Hry jsou pro Vás dobrým způsobem, jak uniknout realitě a zapomenout na všechny své momentální stavy. Máte natolik soutěživou povahu, že Vám nedělá problém vžít se do vymyšlené postavy a chovat se s ní ve hrách, jako byste to byli Vy.

Máte rádi propracované herní příběhy, kde si můžete zasoutěžit s ostatními postavami a ukázat jim, že jste ti nejlepší a máte nejvhodnější řešení na každý problém. V těchto časech nejvíce oceníte hry, kde se můžete svobodně rozhodnout, zda budete ten dobrý, nebo ten špatný hrdina. Požádejte rodinu a přátele, aby Vás nerušili, kdykoliv se u Vás objeví touha ponořit se do herního světa.

hry
Hrajte hry, jak dlouho chcete, Zdroj: Maksym93 / Shutterstock

Vyjděte si na dlouhou procházku a relaxujte

Další věc, kterou můžete udělat, abyste přišli na jiné myšlenky, je projít se v přírodě, kde je klid a nikdo Vás neruší, abyste si mohli své myšlenky urovnat. Sice je hezké poslouchat lítostivá slova lidí kolem Vás nebo různé narážky, že toto jste mohli čekat, ale není ve Vaší povaze brát si slova ostatních k srdci. Mnohem raději přemýšlíte o samotě a pozitivní energie, kterou ucítíte, když se ocitnete sami v přírodě, na Vaši psychiku bude mít hodně pozitivní vliv. Můžete zapomenout na své problémy a věnovat se sami sobě a své mysli.

Co nejvíce času travte s dobrými přáteli

Jste společenští a rádi se bavíte, proto byste do svého volného času měli započítat i kvalitní čas strávený s dobrými přáteli. Ti Vás mohou rozveselit, když to potřebujete, a mohou vymyslet program, který Vás přivede na lepší myšlenky. Vyhledejte přátele, s nimiž trávíte čas rádi a na něž máte pouze dobré vzpomínky, u nichž víte, že pochopí Váš momentální smutek, ale nebudou ho prohlubovat, naopak se ho budou snažit vytlačit. Také navštivte svou rodinu. Pokud jsou rodinné vazby zpřetrhány, obzvláště kvůli partnerovi, nyní nastal skvělý čas na usmíření. Nemějte strach, Vaše rodina si určitě vyslechne Vaše vysvětlení.

V práci přemýšlejte, jak Vaši činnost zefektivnit

Ani po pracovní stránce byste neměli zaostávat. Pokud jste smutní, můžete se rozveselit tím, že vymyslíte převratný způsob, jak práci všem ulehčit. Vaši spolupracovníci Vám poděkují a v jejich očích se stanete opravdu dobrým pracovníkem. Slyšet to Vás zahřeje u srdce a dá Vám to nový smysl života, uvědomíte si, že plnohodnotný život dokážete žít i bez člověka, s nímž jste strávili spoustu času a on Vás nyní zklamal.

Zdroj článku: