Horoskop na září pro rozvedené: Lvi by se měli odpoutat od minulosti, Raci budou mít svůj život opět ve svých rukou

Horoskop na září pro rozvedené: Lvi by se měli odpoutat od minulosti, Raci budou mít svůj život opět ve svých rukou
Jste rozvedení a pořád Vás rozvod trochu trápí? Zajímá Vás, co Vás čeká v září? Objeví se nová láska, nebo konečně naleznete vnitřní klid? Pojďme se podívat, co Vás v září čeká. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

V září se můžete ocitnout v situacích, kdy nebudete úplně přesně vědět, jak se rozhodnout. Může se jednat o novou známost, ale také o bývalého manžela/manželku. Je velmi důležité, abyste více než kdy jindy poslouchali svou intuici. Ta Vám nejlépe poradí, co je pro Vás nyní opravdu důležité. Nepouštějte se do ničeho, před čím Vás Vaše intuice varuje.

Býk (21.4. - 21.5.) 

Pokud se v září budete chystat udělat zásadní životní rozhodnutí, dobře si to rozmyslete. Možná není ještě ten pravý čas na radikální řešení a není dobré něco lámat přes koleno. Dopřejte si čas a dejte raději věcem volný průběh.  

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Procházíte si náročným obdobím a občas se sami sebe ptáte, jestli to má ještě všechno cenu a jestli se ještě někdy budete mít líp. Nebojte se, brzo zase budete mít úsměv na tváři a Vaše situace se dost možná začne zlepšovat zrovna v září. Zaměřte se více na sebe a dělejte věci, které Vás baví a naplňují Vás.  

Zaměřte se na sebe, Zdroj: SFIO CRACHO / Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.) 

V září budete mít svůj život opět ve svých rukou. Je jen na Vás, jak se bude Vaše situace vyvíjet a jak se Vám bude dařit. Pokud se vám nabízí nějaká nová příležitost, chopte se jí. Buďte aktivní, poznávejte nové lidi, získávejte nové zážitky a brzo bude zase dobře.  

Lev (23.7. - 22.8.) 

Minulost Vás stále drží připoutané u sebe. V září pro Vás bude velkým a důležitým úkolem odpoutání se právě od minulosti a předchozích zklamání. Pokud to dokážete a odpoutáte se od toho, co Vás drží svázané, zase se na Vás usměje štěstí a Vy začnete žít život, po kterém jste tak dlouho toužili. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Máte občas tendence podřizovat se lidem a dělat pro své okolí vše. To je zajisté chvályhodné, ale je důležité abyste mysleli také na sebe. Buďte asertivní a nebojte se vyjádřit, co chcete a co potřebujete. Jen díky tomu můžete být zase šťastní a spokojení. 

Váha (23.9. - 23.10.) 

V životě je občas důležité dělat kompromisy. Je pochopitelné, že Vás rozvod velmi poznamenal. Možná jste se dokonce "obalili ochranou slupkou" a víte, co už od života chcete. Nepřehánějte to. Pokud se Vám rýsuje nový vztah, zkuste v září dělat více kompromisů. Pokud svému novému partnerovi/partnerce v něčem vyjdete vstříc, neznamená to, že jste slabí. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Září pro Vás bude ideálním měsícem pro zlepšování a uzdravování Vaší psychiky. Budete se cítit už mnohem sebejistěji. Zaměřte se proto na sebe, dělejte to, co je pro Vás důležité a co Vás baví. Srovnejte si také své priority a očekávání, která máte od své budoucí lásky.  

Střelec (23.11. - 21.12.) 

V září Vás možná budou provázet negativní pocity a budete mít pocit, že už Vás v lásce nic pěkného nečeká. To je ale velký omyl. A v září bude více než kdy jindy důležité, abyste se nevzdávali. Ta nová krásná láska už Vám možná brzo zaklepe na dveře. A nikdy nevíte, na jakém místě to bude. Proto se nezavírejte doma a běžte se bavit s kamarády.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Vaše situace není záviděníhodná a je pochopitelné, že Vás trápí. Ale nemějte strach, do pár měsíců bude zase dobře a Vy budete šťastní. A právě v září se celá situace začne obracet k lepšímu a Vy získáte nový vítr do plachet a novou naději na šťastný život.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

V září Vás čeká možná ještě nějaké nepříjemné řešení s bývalým manželem/manželkou. Máte svoji hrdost, a to je samozřejmě v pořádku. Pokud ale chcete celou situaci vyřešit co nejlépe a nejrychleji, hoďte na chvíli přehnanou hrdost za hlavu a navrhněte mírumilovné řešení.  

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Rozvod máte sice již nějakou dobu za sebou, ale celá situace Vás trápí a na bývalého manžela/manželku jste stále neskutečně naštvaní. Je to pochopitelné, ale zároveň je důležité, abyste mu/jí konečně odpustili. Dokud k tomuto odpuštění nedojde, nebudete schopní pohnout se z místa a jít dál.

Zdroj článku:
  • autorský text