Okouzlující sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton je maminkou na plný úvazek

Okouzlující sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton je maminkou na plný úvazek
Před lety zaujala jako hlavní družička na svatbě Kate a Williama. Tehdy byla ještě svobodná, teď se ale naplno věnuje vlastní rodině a střeží si soukromí jak jen to jde.

Poklidné dětství a úspěch rodičů

Rodina Middletonových nepatřila mezi britskou aristokracii. Rodiče Kate, Pippy a Jamese pracovali v letecké dopravě, otec byl dispečer a matka letuška, když se děvčata narodila. Pippa s Kate tak prožívaly vcelku normální dětství rodiny ze střední třídy, bez zvláštní pozornosti. V roce 1987 se ale jejich rodiče vrhli do vlastního podnikání a založili vlastní dopravní zásilkovou společnost Party Pieces. Firma se těšila velké oblibě a na britském trhu se setkala vcelku rychle s velkým úspěchem. To udělalo z Middletonových milionáře a jejich děti tak měly zajištěnou budoucnost.

Zdroj: Autor: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Upozornila na sebe na královské svatbě

Rodina si získala pozornost především svatbou Kate a prince Williama v roce 2011. Pippa zde zastávala roli hlavní družičky, přičemž jako krásná mladší sestra vévodkyně Kate ihned uchvátila média, jednak svým vzhledem, jednak tím, že ji nikdo neviděl jinak než s úsměvem na tváři.

V lásce má Pippa stejné štěstí jako její sestra Kate. Ačkoliv se nevdala do královské rodiny, v roce 2017 si vzala za manžela britského miliardáře Jamese Matthewse. 

Naplno se věnuje rodině a charitě

S manželem Jamesem spolu vychovávají 2 děti, syna Arthura a od letošního března také holčičku Grace. O tom, jak jako rodina fungují ale příliš nevíme, Pippa si totiž střeží své soukromí, co jen to jde, což je bezesporu dobře hlavně pro jejich potomky. Kromě rodiny se ale věnuje také charitativním aktivitám. Je vášnivá sportovkyně, což se do těchto aktivit také promítá. Ještě před příchodem dětí se často účastnila obtížných závodů, jejíchž výtěžek podporoval různé charitativní projekty.

Zdroje: