Horoskop na 2. prosincový víkend: Blíženci si ho užijí o samotě, Střelci použijí komplimenty

Horoskop na 2. prosincový víkend: Blíženci si ho užijí o samotě, Střelci použijí komplimenty
Jakékoliv plány máme na tento víkend, s největší pravděpodobností pomyslíme na romantiku. Budeme však také svědomití při plnění domácích i jiných prací – Venuše totiž v pátek přechází do vlivu Kozoroha. Můžeme však být i tvrdohlaví, Měsíc se do soboty bude nacházet pod vlivem Berana, než se přesune do vlivu Býka. Co vás tento víkend čeká?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend zatoužíte po lásce a romantice. Pokud jste sami, můžete se po nějakém partnerovi porozhlédnout. V pátek v práci zazáříte, budete optimističtí a práce vám půjde od ruky. S postupem víkendu se vám může ozvat kolega z práce, může vás pochválit či vás pozvat na rande.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zatoužíte po romantice. Pokud nemáte partnera, v pátek vyrazte na víkendový výlet, je více než pravděpodobné, že právě zde potkáte svou spřízněnou duši. Necítíte-li se na cestování, můžete vyrazit na nějakou akci spojenou s vašimi koníčky, a to během celého víkendu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je skvělé se setkávat s přáteli, ovšem celý tento víkend byste měli strávit o samotě, pokud nechcete být přecitlivělí. Strávit celý víkend podle svého výběru vám umožní najít svou skutečnou hodnotu. Navíc dobijete svou pozitivní energii.

Zdroj: oneinchpunch/ Shutterstock, s partou přátel

Rak (22. června – 22. července)

Hledáte-li někoho, kdo by vám pomohl s vaším projektem, v pátek či v sobotu ho konečně najdete. Budete mít štěstí, poněvadž tento člověk bude opravdu zodpovědný a bude vědět, že tento projekt je pro vás hodně důležitý. V neděli se můžete zúčastnit diskuze, pomůže vám pochopit sebe samé.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše chrabré srdce a touha pomáhat ostatním lidem se naplno projeví již v pátek a neopustí vás ani v sobotu a v neděli. Můžete zavítat do neziskové organizace a přihlásit se jako dobrovolník – k tomuto činu vás totiž vaše mysl bude celý víkend přemlouvat, pokud tak neučiníte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pátku si začnete všímat své zvýšené kreativity. Možná zjistíte, že jste dobří ve psaní příběhů, možná si najdete zálibu v malování. Předtím vám to mohlo přijít jako zbytečná ztráta času, avšak v neděli si uvědomíte, že tvoření si pro radost vám pomáhá nastolit pozitivitu ve vašich myšlenkách.

Váhy (23. září – 23. října)

Návštěva rodiny bude hlavním cílem vašeho víkendu. Můžete se u ní zastavit buď každý den, nebo si můžete zajít na třídenní návštěvu do neděle. Tak či tak, vaše rodina vás ráda uvidí a vy uděláte vše pro to, abyste zlepšili náladu všem. Vaše pozitivita bude nakažlivá a žádný člen vaší rodiny jí neunikne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se rozhodnete přes víkend pracovat, práce vám půjde od ruky. Vše, na co sáhnete, se vám zdaří. Od pátku do neděle se na vás totiž usměje štěstí, poněvadž budete pracovitější než obvykle, práce vás bude bavit. Tíhnete-li po zábavě, ani zde se nesetkáte s neúspěchem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek se dozvíte o příležitostném přivýdělku, který vyřeší vaši finanční situaci. V sobotu a v neděli je čas na přípravu této pracovní příležitosti, ale také se pobavíte se svými přáteli, budete je chválit za to, jací dobří přátelé jsou. Tímto způsobem si můžete najít nového partnera, pokud žádného nemáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Již začátkem víkendu budete otevřenější a komunikativnější než kdy dříve. Stejně jako začátkem týdne, i nyní během víkendu dokážete slovy vyřešit nejeden problém. Lidé k vám budou chodit jakožto ke svému rádci až do neděle, také můžete získat mnoho pozvánek na večírky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend zjistíte, že se vlastně máte mnohem lépe než někteří jiní lidé. V pátek a v sobotu se totiž budete hrabat ve své vlastní minulosti a uvědomíte si, že dříve jste se vlastně měli mnohem hůře než nyní. V neděli proto vyrazíte do ulic a začnete konat dobré skutky pro ty slabší.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mnohem přátelštější než jiné dny, a to po celý víkend. V pátek se totiž vzbudíte s přesvědčením, že pokud budete na ostatní lidi hodní, oni vám to oplatí. Toto přesvědčení vás neopustí po zbytek víkendu. Přesto byste se měli stýkat pouze s lidmi, kteří na to mají stejný názor.

Zdroj článku: