Jakou dovolenou ocení vaše znamení úplně nejvíce?

Jakou dovolenou ocení vaše znamení úplně nejvíce?
Dovolená. U někoho jediný čas, kdy si může od práce a od všech problémů odpočinout. Každý má své priority. Někdo rád tráví dovolenou u moře, v zahraničí, někdo například na chatě, někdo zůstává doma a bere to jako ten největší relax. Jakou dovolenou ocení právě to vaše znamení úplně nejvíce? To se dozvíte v tomto článku.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani potřebují dovolenou, kde se pořád něco děje. Pokud objeví nové trendy, hned musí být jejich středem. Berany nebaví, když jim někdo říká, co mají dělat. Rádi si rozvrhnou program, jak chtějí, a na dovolené dělají to, co uznají za vhodné. Mají zkrátka rádi zážitky. Nejvíc šťastní budou tehdy, když jim navrhnete nějakou zajímavou aktivitu, třeba i nějaký adrenalin. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci mají rádi dovolenou, na které mají luxus. Pokud na ni tedy odjíždí, vždy musí mít vše na jednom místě, protože si tam jedou výhradně odpočinout. Nemají tedy rádi dovolené, které jsou turistické, ale spíše takové, kde se mohou uvelebit na pláži. Nechají se rádi hýčkat. Nejlepší dovolená pro býky je měkký písek, měkké postele a chutné jídlo. Velmi jim záleží na kvalitě!

Blíženci (22. 5. – 21. 6)

Blíženci jsou velmi nadšení, když mohou vyrazit na dovolenou. V práci moc nedostávají volno, a tak se není čemu divit, že pokud už někam vyrazí, nepřestanou o tom s vámi mluvit. Zajímají se o všechno. Chtějí vidět celé město, nové památky, navštívit každičký kousek města či lokace, kde se právě nacházejí. Mnoho lidí přímo nesnáší průvodce, ale blíženci je milují, vždy se k nim připojí. Rádi na dovolených potkávají nové lidi. 

Rak (22. 6. – 22. 7)

Raci mají rádi, když se na dovolené cítí jako doma. Potřebují se trochu odpoutat od reality, ale ne moc. Potřebují zkrátka cítit vůni domova. Na dovolené si potřebují odpočinout od vaření a všech činností, které doma musí dělat. Na druhou stranu ale pořád mají tendence vše připravovat, například svačinu na výlety, apod. Jejich ideální dovolená je v hotelu s rodinou, kde nemusí řešit zbytečné problémy. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi potřebují mít vše na jednom místě. Pokud je někde nový hotel, ihned tam musí být a všechno mít. Na dovolenou si jedou odpočinout, ale chtějí zábavu, večírky a všechno kouzlo, které jejich ideální dovolená má. Pokud jedete na dovolenou s lvem, máte se na co těšit. Milují dovolené, kde se mohou předvádět a rádi žijí život na vysoké úrovni. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny nemají moc rádi změny. Pokud jedou na dovolenou, první dny jsou poměrně dost nervózní. Když se ale okoukají, dokáží se odvázat tak, že to nikdo nečeká. Jsou takoví, že si na dovolenou jedou výhradně odpočinout, a proto je zřejmé, že je nenajdete běhat po horách, ale spíše sedět někde na dece a dělat jógu. Panny patří mezi ty, kteří hledají pouze výhodné dovolené a nechtějí platit desítky tisíc. 

Akční dovolená, Zdroj: Day2505 / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud váhy vezmete do hotelu all inclusive, budou vás milovat. Jsou to pohodoví lidé, a díky tomu nechtějí na dovolené nic řešit. Jsou na dovolené především kvůli kultuře, a tak vás rádi doprovodí do muzeí i zámků. Pokud se ale dostanou k vodě, jejich prioritou je, aby vypadali dobře. Mají rádi, když se o ně na jejich dovolené někdo stará.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři na dovolené hledají především akci, dobrodružství a vytváření plánů. Rádi o plánech na celý den s vámi diskutují. Milují surfování, adrenalin, zkrátka všechny aktivity, které mohou dělat srdcem. Jsou ale také citliví ke svému prostředí, a tak je pro ně nejvhodnější dovolená u vody. Ve vodě se cítí sví a v jejich oblibě je také to, když mohou být sami a užívat si volnou chvíli. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Prázdniny nejraději tráví dobrovolnictvím a přípravou na další vzdělání. Jsou to zkrátka ti, kteří mají potřebu se zapojovat do komunit a projednávat s nimi vše, co se vzdělání týče. Jsou rádi, když mohou to, co se naučili nějakým způsobem prodat. Střelci nemají tedy rádi dovolenou jako takovou, ale raději cestují a poznávají nové věci a nová místa. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou takoví, kteří pořád musí myslet na svoji práci. Když jedou na dovolenou, trvá jim pár dní, než se dokážou od práce odpoutat a začít si dovolenou užívat. Soustředí se ale především na produktivitu, a tak jsou radši doma a pokračují ve své práci. Brzké začátky a tvrdá práce se jim ale vyplácí. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář hledá zážitky, napětí, nové lidi a nová místa. Vodnáři chtějí, aby měli na co vzpomínat, a tak se snaží spojit zkoumání se zážitky. Jsou rádi, když nemají přesně vyšlapané cestičky, ale sami si určují, co se během jejich dne bude dít. Jsou také známí tím, že zkouší rádi nové kultury, nová jídla a poznávají život domorodých kmenů. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou vděční za každou chvíli, kterou mohou trávit se svými blízkými. Dovolená u moře, na pláži patří mezi ty top, kde si dokážou nejvíce odpočinout. Na druhou stranu ale ani nemusí být u moře, stačí jim obyčejná chalupa a klid přírody na to, aby si vyčistili hlavu. 

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.beaches.com