Jak komunikovat s mužem ve znamení Štíra

Jak komunikovat s mužem ve znamení Štíra
Štír je mocným znamením, má své kouzlo, ale i své nálady, ve kterých se sám často ztrácí. Komunikace se Štírem tedy může být někdy dost náročná. Přečtěte si několik užitečných rad, jak se Štírem komunikovat.

Po jaké ženě muž ve znamení Štíra touží

Každého muže ve znamení Štíra přitahuje trochu jiný typ ženy, přesto existuje několik společných rysů, které se u všech shodují. Je to především empatie, laskavost a smyslnost. Muži v tomto znamení ocení u ženy inteligenci a vtipnost, ale nikoli přílišnou dotěrnost. Avšak zcela nejdůležitější vlastností, kterou tito muži u žen hledají, je upřímnost. Jelikož si jsou sami hluboko uvnitř nejistí, otevřenost a čestnost ve vztahu je pro Štíry zásadní. 

Jak s mužem ve znamení Štíra komunikovat

Buďte otevření

Pokud chcete mluvit o svých pocitech, jděte do toho. Štír je skvělým posluchačem a zároveň mu vaše otevřenost pomáhá zpracovávat jeho vlastní emoce. Nemusíte se bát, že se bude o vašich niterných věcech dál šířit, Štír umí zachovat tajemství. 

Nikdy Štírovi nelžete

Štír je obdařen skvělou intuicí a bude naladěn na vaše emoce. Proto není radno před ním něco tajit, ocení vaši snahu vždy říct pravdu. Každou lež Štír bere jako hlubokou zradu a je těžké si získat jeho důvěru zpět. To platí hlavně pro případy, kdy je mu lháno vědomě. Přitom na něm nepoznáte žádné emoce, chová se, jako by mu na nějaké lži nezáleželo, ale vnitřně ho to užírá. 

Podpořte jeho smysl pro humor

Štíři se skrze těžká témata dostávají smyslem pro humor. Černým humorem se dokáží dostat i z té nejvážnější situace. Nevyhýbají se ani vtipkování o sexu, náboženství a jiných tabuizovaných tématech. Jejich typ humoru je často suchý a sarkastický, a takový humor ne každý jej ocení. Zpočátku pro vás může být těžké rozeznat, kdy váš Štír vtipkuje, a kdy to naopak myslí vážně, ale nakonec si na jeho taktiku zvyknete.    

Buďte tajemní

Štíři jsou fascinováni vším, co se jim zcela neodkrývá a po čem musí sami pátrat. Nechejte si proto některé věci pro sebe a svá tajemství odkrývejte postupně. Zároveň i vy zachovejte diskrétnost, když se vám partner svěřuje s důvěrnými osobními záležitostmi.

Důvěřujte své intuici

Ženy, které se chovají podle své intuice, jsou pro muže Štíry velice přitažlivé. Ukažte svému partnerovi, že spoléháte na svou vyšší moudrost a že jste v souladu s hlubšími pocity.  

Respektujte jeho zvláštnosti

Štír má své specifické vlastnosti, na které si možná budete chvíli zvykat. Dejte mu najevo, že vám může důvěřovat, a nechte ho dělat věci svým vlastním tempem. Neustále mu připomínejte, jak moc vám na něm záleží, a dejte mu znát, že je pro vás výjimečný. 

Zdroj článku: