Horoskop na únor pro nezadané lidi. Ryby potrápí rozhodování, lvi potřebují upřímnost a střelci se dočkají lásky

Horoskop na únor pro nezadané lidi. Ryby potrápí rozhodování, lvi potřebují upřímnost a střelci se dočkají lásky
Být single zajisté přináší mnoho výhod. Někdy je nám ale smutno a toužíme po člověku, se kterým budeme moci sdílet své starosti i radosti. Jste nezadaní a zajímává Vás, co si pro Vás připral únor? 

Únor je mnoho z nás měsícem lásky. Pokud jste nezadaní, nemusí to být ale taková zábava. Všude samá srdíčka a růžové valentýnské dekorace mohou u nezadaných probouzet nepříjemné pocity a smutek. Jste nezadaní a zajímá Vás, jak se Vám bude tento měsíc dařit? Na co se můžete těšit a jak si užít tyto dny i v případě, že Vám únor lásku nepřinese? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

V únoru se Vám bude dařit velmi dobře. Budete si užívat volný čas se skvělými lidmi a pro mnohé z Vás může právě mezi kamarády čekat také nové seznámení s člověkem, který se v nadcházející čas ukáže být Vaší pravou láskou. Na Valentýna sice neprožijete romantické chvíle, ale netlačte na pilu Brzo se dočkáte i Vy. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

 Na lásku nemáte ani pomyšlení. V únoru se totiž zaměříte raději na práci, která Vím půjde skvěle od ruky. Nezapomeňte ale také na odpočinek a dostatek volného času pro sebe a své přátele. Na lásku sice aktuálně kapacitu nemáte, ale mezilidské vztahy pro Vás budou hrát důležitou roli. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

 Pokud jste se narodili ve znamení blížence, můžete se těšit na krásné dny, které budou provoněné láskou, romantikou a sounáležitostí. Potkáte svou spřízněnou duši a bude Vám s ní opravdu nádherně. Konečně nebudete řešit co bude dál a budete si užívat přítomný okamžik. 

Blížence čekají dny plné romantiky, Zdroj: Mariia Korneeva/ Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.) 

 Dejte si pozor, abyste v únoru neměli nasazené růžové brýle příliš dlouho. Zamilujete se do člověka, který se sice tváří, že Vaše city opětuje, ale opak bude pravdou. Zklamaní by po nějaké době mohlo být velmi bolestivé. Buďte raději realisté a přijměte vztah takový, jaký Vám je nabízen. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

 Buďte v únoru upřímní sami k sobě. Přiznejte si, co cítíte k osobě ve Vašem okolí. Snažíte se své city zakrývat, abyste ochránili sami sebe. V důsledku si tím ale hlavně ubližujete a bráníte lásce, aby přišla k Vám. Pokud svůj postoj změníte, dočkáte se krásných dní.

Panna (23.8. - 22.9.) 

 Na dny plné lásky si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. V únoru se ale můžete sblížit s člověkem, který bude jejich hlavní součástí. Mějte oči dokořán a rozhodně se nebraňte novému seznamování. Sami budete překvapení, z jakého člověka se vyklube Vaše láska. 

 Váha (23.9. -23.10.) 

 V lásce se Vám v únoru příliš dařit nebude. Může za to především Vaše minulost, ke které se až příliš upínáte. Odpoutejte se od této minulosti a nechejte odejít osobu, pro kterou ve Vašem současném životě již není místo. Díky tomu dáte prostor a šanci nové lásce. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

 Únor Vám sice novou lásku nepřinese, ale vadit Vám to nijak nebude. Užijete si i tak krásné dny. Bude se Vám skvěle dařit v práci a spoustu zábavy si užijete i s rodinou. Naplánovat si můžete například společné výlety, nebo vyrazit na ples. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

 Pro Vás se v únoru chystá něco opravdu krásného. Svou lásku již máte na dosah a možná dokonce již tušíte, o koho se jedná. S touto osobou se nejen velmi sblížíte, ale uděláte také další krok k sobě. Nemáte se čeho bát, vše půjde jako po másle. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

 K lásce už Vám zbývá jen pár posledních krůčků a právě na nich zapracujete v únoru. Urovnáte si nejen své myšlenky, ale také věci z minulosti. Díky tomu získáte novou chuť a energii vrhnout se do nového vztahu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

 Rýsuje se Vám v únoru nový vztah, který ale nebude mít dlouhého trvání. Půjde spíše o povrchní flirt a Vaše duše to bude moc dobře vědět. Dejte si ale pozor, abyste této Vaší známosti neublížili. Buďte k ní upřímní a hned na začátku přiznejte, jak se věci mají. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

 V únoru se budete nejspíš rozhodovat dokonce mezi dvěma osobami. Ke každé z nich Vás něco velmi silně táhne. Rozum Vám radí jednoho člověka, srdce ale více tíhne spíše k tomu druhému. Rozhodnete se dopřát si odstup a pořádně si promyslet, co je pro Vás opravdu důležité. 

Zdroj článku:
  • Autorský text