Partnerský horoskop na 3. zářijový víkend: Blíženci budou plni emocí, Střelci budou plánovat

Partnerský horoskop na 3. zářijový víkend: Blíženci budou plni emocí, Střelci budou plánovat
Páteční Měsíc v Blížencích se spojí s Marsem, což nám dává možnost vyjádřit partnerovi svou vášeň, pokud nedovolíme hádkám narušit vztah. Sobota bude ve znamení plánování posunu vztahu na další úroveň a snazší komunikaci. V neděli se můžeme pokusit upevnit vztah. Co čeká vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek si dejte pozor na svůj temperament, mohl by zkazit romantickou chvilku. V sobotu se budete bavit a s partnerem se příliš neuvidíte. V neděli se zaměříte na upevnění vztahu se svým partnerem, budete mít romantickou a rodinnou náladu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na začátku víkendu nebudete mít na svého partnera mnoho času a později (v pátek večer či v sobotu ráno) mu to budete chtít vynahradit drahým dárkem. Tato investice bude příliš velká a ohrozí vaše peněžní zásoby. V sobotu se partnerovi též nebudete věnovat, zato v neděli můžete využít zvýšené kreativity, abyste mu vyznali lásku.

Blíženci (21. května – 21. června)

K partnerovi se v pátek budete chovat mnohem mileji než obvykle. Je to dáno vaší zvýšenou touhou se spojit s ostatními. Pozor však na slova, jež by váš partner mohl špatně pochopit. V sobotu s ním budete mluvit chytře, bude vás obdivovat. V neděli si dejte pozor na své emoce.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek budete mít silnou intuici, odhalíte proto, po čem váš partner nejvíce touží. Přestože mu to splníte, budete se ho tento den vesměs stranit, budete chtít být sami. V sobotu budete mít dobrou náladu a budete se partnerovi věnovat. V neděli budete mít náladu si s partnerem povídat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátkem víkendu se budete chtít pobavit ve velkém počtu lidí. Je proto pravděpodobné, že svého partnera pozvete mezi své přátele a postaráte se o zábavu. V sobotu je pravý čas na zlepšení vašeho partnerství, budete si s partnerem rozumět. V neděli upřednostníte kariéru před partnerem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebudete se partnerovi příliš věnovat, a to obzvláště v pátek. Dejte si pozor na přecitlivělou mysl a hádky. Udržujte si chladnou hlavu. Nepříliš se mu budete věnovat také v sobotu, najděte si na něj čas alespoň na hodinu. Zato v neděli budete mít pocit, že se vám daří v partnerství všechno, čeho chcete dosáhnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš partnerský život nemusí být v pátek nejrůžovější, pamatujte na to, že jde pouze o přechodné období. V sobotu se svému partnerovi budete věnovat naplno, nabudete-li dojmu, že si vaši lásku zaslouží. V neděli spolu zažijete skvělé chvíle, budete emocionálně vyrovnaní a nic vás nerozhodí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento pátek vás to bude lákat k tomu, abyste si o svém partnerovi mysleli jen to nejhorší. Zvolněte a pokuste se na něm nacházet pouze pozitiva. Naopak v sobotu budete více přítulní a budete se chtít o partnera postarat. V neděli se k vám partner bude chovat tak, jak se budete chovat vy k němu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek se budete chtít se svým partnerem mazlit, avšak hádky hrozí i přes vaši romantickou náladu. V sobotu se s partnerem udobříte a začnete plánovat svou budoucnost. Budete spolu hodně mluvit. V neděli nebudete vědět, zda zůstat doma s partnerem, nebo se jít pobavit s přáteli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vidíte-li, že s vaším vztahem je něco v nepořádku, v pátek problém vyřešíte, nebo se s partnerem rozejdete. Je-li v naprostém pořádku, budete partnerovi dělat radost. V sobotu vám partner může poradit, kam nasměrovat svou kariéru. V neděli budete sebevědomí, ale myslete i na svého partnera.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek večer se pustíte do romantiky se svým partnerem. Bude to krásné, poněvadž si celý den budete rozmýšlet, co a jak uděláte. V sobotu uvidíte i ty nejmenší problémy ve vztahu a začnete pracovat na zlepšení. V neděli si s partnerem můžete udělat romantický výlet.

Ryby (19. února – 20. března)

Na začátku víkendu hrozí hádka, která vznikne tím, že se vmísíte do partnerovy hádky s jinou osobou. V sobotu popřemýšlíte o tom, kam byste chtěli, aby se vztah ubíral v budoucnu, a promluvíte si o tom s partnerem. Pokud je vztah k nevydržení, v neděli ho dokážete napravit.

Zdroj článku: