Indiánský horoskop pro rok 2023. Vydry se vrátí do reality, bobři vyjedou na dovolenou, sovy se zamilují

Indiánský horoskop pro rok 2023. Vydry se vrátí do reality, bobři vyjedou na dovolenou, sovy se zamilují
Jako milovníci odhalování budoucnosti byste neměli při cestě objevování minout indiánský horoskop. Indiáni byli úzce spjati s přírodou, k nebeským tělesům vzhlíželi jako k božstvu, přírodní jevy a síly rovněž uctívali. Proto se nelze divit, že roční cyklus se stal základem indiánské astrologie.

Příroda znamenala věčný život, neboť po období zimy přišlo jaro, doba zrodu nového života. Horoskop představoval důležitou součást jejich života, např. zásadně ovlivňoval sociální postavení. Jednotlivá znamení charakterizují povahové vlastnosti dané osobnosti a přinášejí rady, jak se chovat, aby cesta vedla k úspěšnému životu, nikoli k vlastní devastaci. Pojďte se seznámit s tím, co vás čeká.

Astrologický zvěrokruh se nazývá kruh Země nebo kruh medicíny. Kruh Země představuje přirozený roční přírodní cyklus. Kruh medicíny ztělesňuje sílu uzdravení, uzdraví člověka a učiní jej dokonalým. Indiánský kruh je tvořen totemy v podobě dvanácti zvířat, přičemž každé zvíře symbolizuje vývojový stupeň v koloběhu přírody. Dále v horoskopu naleznete živly, podle nichž se přisuzovaly vlastnosti. Ke každému ze čtyř živlů patří tři zvířecí totemy tvořící tzv. klany. Zvěrokruh je rozdělen na čtvrtiny – na 4 světové strany – větry.

Sokol (21. března – 19. dubna)

Budete muset překonávat nepříjemné překážky. Ačkoliv vás zachvátí panika, že překážku nepřekonáte, nevzdávejte se a držte se hesla: „Nic není nemožné!“ Díky vytrvalosti a houževnatosti uspějete, získáte větší jistotu a budete posíleni, významně se posunete na cestě životem.

Někdy osud vykoná vše sám, aniž byste se museli namáhat. Dokonce získáte práci, která vás bude bavit. Nový rok přinese hluboký, láskyplný a vášnivý vztah.

Býci, přijměte změny a rozhodně je neignorujte. Zdroj: Frank Fichtmueller / Shutterstock

Bobr (20. dubna – 20. května)

Nový rok znamená nový začátek. Toto pro vás bude platit doslovně. Nový začátek přinese významné změny. Je potřeba, abyste změny přijali, rozhodně je neignorujte, nebojujte s nimi, jednoduše život ponechejte osudu, zjistíte tak, co je pro vás vhodné. Nevracejte se do minulosti, analýza věcí minulých vám zbytečně ublíží. Sice pocítíte někdy beznaděj, ale pitváním chybných rozhodnutí není cesta ven.

Jako požitkáři uvítáte fakt, že během roku si užijete skvělé dovolené, prodloužené víkendy či výlety. Dokonale si odpočinete.

Jelen (21. května – 20. června)

Velké překážky, které musíte zdolávat, plynou z puntičkářství. Neklaďte na sebe tak vysoké nároky. Měli byste více odpočívat, nasávat nové zážitky, vyjet na delší dovolenou. Sami v sobě najděte klid, vyrovnanost, což prospěje partnerskému soužití. Váš partner bude totiž potřebovat klid. Ani okolí netouží po tom, abyste na něj přenášeli stres.

Datel (21. června – 21. července)

Rok 2023 bude znamenat jízdu na horské dráze. Zažijete úspěchy i pády, těch by mělo být méně, proto se s nimi dokážete vyrovnat a nepodlehnete beznaději. Důležitou roli bude hrát pozitivní mysl. Připravte se nepříjemný konkurenční boj, týkat se bude zaměstnání, ale postihne i osobní život, v němž mimo jiné začnete žárlit. Stanete se častým hostem na úřadech, v bance, na finančním úřadu.

Lososi, musíte změnit mysl, očekávání i jednání. zdroj: Sekar B / Shutterstock

Losos (22. července – 21. srpna)

I vašemu znamení jsou přisouzeny změny, ty budou ovšem vycházet zevnitř. Musíte změnit mysl, očekávání i jednání, teprve tehdy se ukáže změna i navenek. Přední místo hodnotového žebříčku zaujme vaše zaměstnání, není divu, budujete si tak výchozí pozici pro další roky. Nejen prací živ je člověk, důležitý bude rovněž odpočinek, abyste získali zpět energii.

Medvěd (22. srpna – 21. září)

Rok se ponese ve znamení lásky, konečně potkáte velkou lásku, která by mohla být osudová. Houževnatě překonáte ve své cestě životem všechny překážky a vydáte se novým směrem. Mnohým z vás přivane osud do cesty ženu, jež ukončí vaše nekalé jednání a intrikaření. Navýšíte morální kredit, ale pocítíte osamocenost.

Havran (22. září – 22. října)

Načerpejte energii a odhodlání, získáte tím mnoho. Pokud bude optimističtí a udržíte si naději, začnou se plnit sny a přání. Odpoutejte se od zbytečností, od nefunkčních věcí a vztahů, zaměřte se naopak na to, co vás naplňuje. Bojujte se závislostmi. Nový rok přeje založení rodiny, početí dítěte. Pokud po rodině netoužíte, dávejte si pozor.

Hadi, dávejte si pozor na majetnické a žárlivé partnery. Zdroj: Worraket / Shutterstock

Had (23. října – 22. listopadu)

Nové začátky, nová setkání, nová přátelství – to je nový rok. Věnujte se sami sobě, mějte rádi sami sebe. Nemusíte se bát, že bude sobci, jen prostě potřebujete rozvíjet sebelásku. Pozor dávejte na majetnické a žárlivé partnery, takový vztah vás bude dusit a vy mu to dovolíte, jelikož budete zamilovaní. Sklidíte plody správných rozhodnutí v minulosti.

Sova (23. listopadu – 21. prosince)

Peníze a láska. Dvě nejvýraznější oblasti roku 2023. V první polovině roku budete finančně prosperovat, druhá polovina bude slabší. Poznáte novou lásku, i když jste už nedoufali. Dejte jí šanci, ale zbavte se kostlivců z minulosti.

Husa (22. prosince – 19. ledna)

Práce hodně převáží, podniknete mnoho pracovních cest, což vás obere o mnoho sil. Projdete velkou vnitřní přestavbou, naučíte se povznést nad nepříjemnými věcmi. Odstraňte ze svého života vše, co nepotřebujete. Jen tak budete šťastní.

Vydra (20. ledna – 18. února)

Připravte se na hodně překážek, jejich překonáním získáte dlouhodobou stabilitu. Z výšin spadněte opět na zem, neočekávejte nemožné. Budete otevřenější, což přinese nepříjemnosti ve vztazích. Ale změnám se nebraňte, budou ku prospěchu.

Vlk (19. února – 20. března)

Důvěřujte sami sobě, dejte na intuici, snadněji se rozhodnete, a tak půjdete po správně cestě k úspěchu. Buďte pravdiví k sobě i okolí, otevřou se vám možnosti, o nichž jste ani nesnili. Získáte opravdovou lásku.

Zdroje článku: