Horoskop na 4. lednový týden: Štíři probudí svého vnitřního umělce, Býci zatouží po zábavě

Horoskop na 4. lednový týden: Štíři probudí svého vnitřního umělce, Býci zatouží po zábavě
Vnímavost nám pomůže vyřešit řadu našich problémů po celý týden. První polovinu týdne budeme nad vším přemýšlet příliš logicky, zatímco od čtvrtka nás Venuše pod vlivem Ryb bude nabádat, že pokud chceme být šťastní, musíme také otevřít naše srdce. Jak si povedete tento týden Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Řešení problémů nebude Vaše parketa první tři dny v tomto týdnu. Budete netrpěliví a uděláte přesný opak toho, co byste měli udělat, abyste vedli spokojenější život. V tuto dobu spíše odpočívejte a nedělejte žádná rozhodnutí. Od čtvrtka Vám intuice sama řekne, co je potřeba udělat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Svou práci budete chtít stihnout do středy, je-li to možné, poněvadž již v tuto dobu budete tušit, že spíše než práce Vás bude lákat zábava. A není divu. Hned ve čtvrtek se budete chtít setkat se všemi Vašimi dobrými přáteli a bavit se, co to jen půjde. Také Váš talent bude v okruhu Vašich přátel vyzdvižen.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na začátku tohoto týdne si řeknete, že práce je nyní pro Vás mnohem přednější než zábava, a zařeknete se, že celý tento týden budete tvrdě pracovat. Nicméně Vaši pozornost vždy něco od práce odpoutá, tudíž si Vaše předsevzetí začnete plnit až od čtvrtka. Nicméně budete spokojeni.

Blíženci se tento týden chtějí tvrdě zaměřit na práci, ale dostanou se k tomu pořádně až ve čtvrtek, Zdroj: George Rudy/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

O pondělí do středy si můžete rozšiřovat své obzory, zaměřit se na jakoukoliv činnost, která Vás baví, a zlepšit se v ní. Od čtvrtka totiž zatoužíte po lásce a pokud nemáte partnera, s nímž byste mohli sdílet své radosti a starosti, někdo stejně smýšlející jako Vy se objeví právě prostřednictvím této aktivity.

Lev (23. července – 22. srpna)

Měli byste trochu zvolnit, obzvláště na začátku týdne. Na hlavu jste si toho hodili zbytečně hodně a nyní nemusíte stíhat všechno splnit. Je to za tak krátký čas nesplnitelné, nemusíte se ještě zbytečně stresovat. Od čtvrtka budete bloumat v minulosti a přemýšlet o svých minulých chybách.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše práce pro Vás bude tento týden hodně důležitá. Od pondělí do středy se Vám bude lépe dařit, když budete pracovat sólo, ale od čtvrtka Vás bude práce více bavit a půjde Vám lépe od ruky, pokud požádáte o pomoc spolupracovníka nebo kamaráda. Také blízké vztahy jen pokvetou.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše dobrosrdečné srdce se projeví naplno. Den bez dobrých skutků pro Vás nebude dobrý den. Zajedete za známými a zeptáte se, zda nepotřebují Vaši pomoc, nebo se poohlídnete po někom v nouzi ve svém okolí. Navíc pokud hledáte partnera, dobrovolnická práce Vám pomůže si nějakého najít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zpočátku se zaměříte pouze na svou práci, budete mít toho mnoho. Tato velká pracovní vytíženost bude trvat přibližně tři dny. Od čtvrtka byste měli zvolnit, poněvadž zatoužíte také po zábavě. Váš vnitřní umělec pouze čeká na to, až mu dáte prostor, aby pobavil Vaše nejbližší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše dobrodružné výlety brzy ustanou, ovšem toto rozhodnutí bude z Vaší hlavy. První tři dny budete cestovat a budou to dlouhé výlety. Od čtvrtka se rozhodnete zůstat doma – bude tam totiž na Vás čekat spousta práce. Pokud jste se rozhádali s příbuzným, nyní se udobříte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše slova se stanou od pondělí do středy Vašimi nejlepšími pomocníky, avšak ani po zbytek týdne nebudou k zahození, pokud budete něco řešit. Řekněte lidem, na nichž Vám záleží, jak jste rádi, že je máte. Posílíte tím vztahy s rodinnými příslušníky, ale také s přáteli a spolupracovníky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden se vše bude točit kolem peněz, od pondělí do neděle. Máte vnitřní strach, že nevyděláváte dostatečné množství peněz. Zejména ve čtvrtek se poohlédněte po možnostech přivýdělku či požádejte o zvýšení platu, pokud to potřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Mír budete mít na prvním místě, hlavně začátkem týdne. Budete se snažit, aby všichni byli spokojení, hlavně členové Vaší rodiny a Vaši nejbližší přátelé. Od čtvrtka si Vás začne všímat mnohem více lidí než obvykle, takže pokud nemáte partnera, můžete si někoho ulovit.

Zdroj článku: