Jak komunikovat se ženou ve znamení Vodnáře? Pokud chcete zaujmout Vodnářku, musíte ji překvapit

Jak komunikovat se ženou ve znamení Vodnáře? Pokud chcete zaujmout Vodnářku, musíte ji překvapit
Znamení horoskopu nám může mimo jiné napovědět i to, jak s daným člověkem komunikovat. Podívejte se, co v komunikaci ocení ženy ve znamení Vodnáře a na co si dát naopak pozor.

Základní charakteristika toho, jak žena ve znamení Vodnáře komunikuje s lidmi

Jako žena ve znamení Vodnáře dokážete působit velmi šarmantně. Zároveň patříte mezi silné a nezávislé osobnosti, z čehož je důležité vycházet i v rámci komunikace. Rozhodně ženu Vodnářku nijak neoslníte, když z ní budete chtít dělat bezbrannou osobu, která nutně potřebuje pomoci a zachránit od muže.

Naopak si na genderové stereotypy dejte velký pozor, protože žena ve znamení Vodnáře je na podobné narážky či chování opravdu citlivá a nic podobného si nenechá líbit.

Ženy Vodnářky mají velké sny a představy, které se snaží splnit nekonvenčními cestami a způsoby. V rámci komunikace často hledají něco, co je může inspirovat a přivést je na zcela novou cestu. Takže je například můžete nadchnout k vyzkoušení nového koníčku či zajímavé aktivitě, kterou předtím neznaly.

Vodnářky se dokážou diplomaticky proplétat i složitějšími konverzacemi a vystihnout to podstatné. I z toho důvodu mohou být skvělé v politice nebo ve vědě, kde se díky své vnitřní síle i jinému stylu přemýšlení dokážou snadno prosadit.

Pokud chcete zaujmout Vodnářku, musíte ji překvapit. Zdroj: Standret / Shutterstock

Co má žena ve znamení Vodnáře ráda a čím ji potěšíte

Komunikaci se ženou Vodnářkou je dobré začínat trochu netradičně. A to například navázáním na některé zajímavé koníčky nebo cokoliv jedinečného, co se vymyká ze standardu všednosti, okoukanosti a nudy. Pokud chcete opravdu zaujmout pozornost Vodnářky, musíte ji zkrátka trochu překvapit a možná až mírně šokovat, že existuje někdo další, kdo si libuje v netradičních a nových oblastech života a dokáže se o nich bavit. Zahrát můžete především na inteligenci, které mají Vodnářky zpravidla dostatek a rády to dávají i na odiv v rámci komunikace.

Tohle ženy Vodnářky vyloženě nesnáší

Pokud však na ženu Vodnářku půjdete s tím, že přeci jako žena potřebuje pomoci nebo že na některé práce a úkoly není vhodná kvůli svému pohlaví, můžete si takto na dlouho zavřít dveře. Předsudky a omezení totiž Vodnářky vyloženě nesnáší, což platí i v rámci komunikace. Zároveň netouží být součástí stáda, ale skoro vždycky mají tendence jít proti proudu. Konvenční konverzace a řešení tak nejsou její silnou parketou a spíše je nevyhledává.

Ženy Vodnářky také nemají rády nepochopení a kvůli nechápavosti z vaší strany se mohou částečně uzavřít. Občas totiž mají pocit, že i přes jedinečné a netradiční myšlení však přemýšlí naprosto normálně a pochopitelně i pro druhé. V konverzaci tak postupujte opatrně, ať zbytečně nerozvíříte nedorozumění plynoucí z jiného vnímání běžných věcí a problémů.

Žena vodnář se ve vztahu nechce nudit. Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Klíčové aspekty komunikace s ženou Vodnáře ve vztahu

Ve vztahu se žena ve znamení Vodnáře rozhodně nechce nudit. Z velké části k tomu přispěje sama svými tendencemi k neustálému překvapování a hledání nových věcí. Potřebuje však někoho, kdo s ní udrží krok i v intelektuální rovině při rozhovorech. S pomocí představivosti si ráda utváří celou řadu scénářů, jak může vztah vypadat a dopadnout. To však potřebuje právě pořádnou dávku komunikace, aby nedocházelo k nedorozuměním.

Při komunikaci se ženou Vodnářkou neočekávejte citové výlevy a přívaly emocí. Naopak může občas působit až chladným a odtažitým dojmem. Musí mít dostatek svobody ve vlastním rozhodování i jednání, kterou dokáže opětovat pevnou věrností. S ženou ve znamení Vodnáře je potřeba počítat jako s rovnocenným partnerem. Nejde po penězích, ale chce uznání a pocit, že může dokázat cokoliv, i když zrovna nemusí.