Horoskop na 5. zářijový týden – Lvi se postarají o finance, Štíři se poučí z chyb

Horoskop na 5. zářijový týden – Lvi se postarají o finance, Štíři se poučí z chyb
Díky vlivu Venuše na všechna znamení po celý tento týden budeme myslet převážně romanticky, ale také budeme přemýšlet o změnách, které je potřeba udělat, abychom byli v budoucnu šťastnější. Můžeme též přemítat o financích. Na co se tento týden zaměříte vy a jak se vám povede?

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete myslet převážně romanticky. Začátkem týdne si uvědomíte, že se vlastně nemáte tak špatně jako někteří lidé, a tento pocit vás zahřeje u srdce. Ve čtvrtek pocítíte silnou touhu po partnerovi, pokud žádného nemáte, budete hledat. Komunikace s kýmkoliv bude o víkendu zaostávat, v neděli se vše vyjasní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Od pondělí do středy pocítíte touhu věnovat se sami sobě. Může jít o wellness zájezd či se můžete začít vzdělávat v oblasti, o níž zatím nic nevíte. Tento čas si užijete. Ve čtvrtek pocítíte silnou potřebu sebevzdělávání. Pozor na hádky s vašimi nejbližšími o víkendu. V neděli budete mít klidný den.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vztahy s vašimi nejbližšími, hlavně rodinou, se výrazně zlepší. Od pondělí do středy pocítíte touhu s nimi komunikovat a přesvědčovat se, že se mají dobře. Ve čtvrtek se vám bude dařit v zaměstnání i v soukromém životě. Můžete si najít partnera, nemáte-li ho. O víkendu to bude s komunikací těžší, ale v neděli se vše spraví.

Rak (22. června – 22. července)

Od pondělí do středy budete komunikovat se svými přáteli a těmi, na nichž vám záleží. Dozvíte se něco, z čeho budete nadšeni. Ve čtvrtek zavítáte ke své rodině, abyste si s ní popovídali. O víkendu se mohou vyskytnout menší komplikace. Zato v neděli můžete začít plánovat svou další budoucnost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vše, co vás celý tento týden bude zajímat, jsou vaše finance, přesněji finanční situace. O vašich nápadech si popovídáte se svými nejbližšími. Ve čtvrtek se budete zabývat svou láskou k někomu, avšak dlouho vám to nevydrží, poněvadž budete myslet na práci. V neděli zjistíte, jak vydělat peníze.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na začátku týdne, pokud máte partnera, budete trávit čas s ním, pokud ho nemáte nebo s ním nejste šťastni, můžete se setkat s někým, kdo vám bude plně vyhovovat. Ve čtvrtek se zaměříte silně na svou práci. Může jít o novou pracovní příležitost nebo obchodního partnera. V neděli se vaše dosavadní píle začne vyplácet.

Váhy (23. září – 23. října)

Láska k bývalému partnerovi vás dosud úplně neopustila, na začátku tohoto týdne budete přemýšlet, co by bylo nyní, kdybyste zůstali spolu. Ve čtvrtek vyřešíte spor mezi cizími lidmi a vnesete do jejich života pochopení. O víkendu nebudete komunikativní, avšak v neděli nastoupí pravý opak.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nemáte-li partnera, s nímž byste si mohli popovídat, oceníte přítomnost některého z vašich přátel. Ve čtvrtek si zavzpomínáte na minulost, což vám přinese více užitku než škody. Uvědomíte si, co byste měli dělat. O víkendu můžete být hádaví, ovšem v neděli se uklidníte, budete mít štěstí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaši přátelé jsou ti, kdo vás během týdne uvidí nejčastěji. Na začátku týdne si s nimi budete povídat, převážně o vašich snech a cílech. Ve čtvrtek je možné, že se některý z přátel promění na něco více. V neděli budete připraveni na fyzické plnění svých cílů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začátek týdne bude zajímavý. S někým se setkáte, zřejmě to bude váš dobrý přítel, ovšem může to být i někdo, kdo se později stane vaším partnerem, pokud žádného nemáte. Stane se tak v pracovním prostředí. Ve čtvrtek si můžete užít románek. Po zbytek týdne budete hledat rovnováhu mezi soukromým a pracovním životem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ať už máte partnera, či nikoliv, začátkem týdne se s někým pobavíte o tom, zda láska má, nebo nemá cenu, a přikloníte se k první možnosti. Ve čtvrtek je možné rande, zatoužíte totiž po lásce na celý život. V neděli se zaměříte čistě na vnímání lásky.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se bavit o lásce, možná o manželství či rovnosti, a to s partnerem nebo někým, komu plně důvěřujete, pokud partnera nemáte. Ve čtvrtek se zamyslíte nad tím, jak vnímáte vztahy celkově, avšak budete opět myslet romanticky. To vám vydrží do konce týdne.

Zdroj článku: