Horoskop pro zamilované na srpen 2022: Váhy, pozor na přehnané projevy citů, Střelci budou celý srpen sršet energií

Horoskop pro zamilované na srpen 2022: Váhy, pozor na přehnané projevy citů, Střelci budou celý srpen sršet energií
​​​​​​​Letní prázdniny i čas dovolených se pomalu chýlí ke konci. Pojďte se podívat, co na vás hvězdy na konec léta chystají

Beran

Z letních dnů již mnoho nezbývá, pokud jste tedy ještě nevzali svou lásku někam na dovolenou, je nejvyšší čas tak učinit. Tento měsíc budete mít navíc hlavu trochu v oblacích, tak vám čas strávený mimo domov a bez pracovních povinností více než prospěje.

Býk

Milí Býci, srpen se pro vás ponese ve znamení vášně a zajímavých milostných zážitků. Nejspíše s partnerem vyzkoušíte něco nového a nebudete se bránit ani odvážnějším experimentům. Celý měsíc budete pozitivně naladění, což se ve vašem vztahu také odrazí.

Býci vyzkoušejí něco nového, Zdroj: Viktor Hladchenko/ Shutterstock

Blíženci

Blíženci, dejte si tento měsíc pozor na impulzivní chování a žárlivost. Můžete zcela zbytečně ohrozit váš vztah s partnerem. V srpnu bude více než kdykoli jindy platit dvakrát měř, jednou řež. Nenechte se svými pocity ovládnout a zapojte i rozum. I když vám vaše pocity nedají spát a jediná věta se vám vryje do paměti na několik dní, neměli byste jednat impulzivně a případnou konfrontaci založit na důkazech.

Rak

Srpen bude pro Raky poměrně smutný měsíc. Zradí vás dlouholetý přítel a vy se s tím budete jen těžko vypořádávat. Naštěstí naleznete útěchu v milující náruči partnera a budete nakonec schopni nejspíše odpustit i příteli a posunout se dál.

Lev

V srpnu budete skutečným lvem salónů. Všude budete vítáni, všude budete zářit. Vytáhněte s sebou na výsluní ovšem i partnera, ať nezíská pocit, že je pro vás vaše náhlá oblíbenost důležitější než on nebo váš vztah.

Panna

V srpnu budete čelit velmi častým výkyvům nálad. Je potřeba, abyste se je naučili trochu korigovat, a to obzvláště před partnerem. Ten s vámi sice bude mít svatou trpělivost, ale vše má své meze. 

Váhy

Váhy, pozor na přehnané projevy citů. To, že někoho milujete, ještě neznamená, že mu to musíte neustále dokazovat. Místo pozorného partnera se tak totiž stáváte partnerem poměrně otravným a vaše drahá polovička by měla tendenci se vám vyhýbat.

Štír

Milí Štíři, vy budete v srpnu dosti emotivní. Všechno budete hodně prožívat, a to samozřejmě i ve vašem partnerském vztahu. Snažte se nic nehnat do extrému, nebuďte ani příliš kritičtí, ani přehnaně všeobjímající. Pokuste se držet zdravého rozumu a najít zlatou střední cestu. 

Střelec

Střelci budou celý srpen sršet energií. A to zejména tou sexuální. Čekají vás naprosto nepřekonatelné milostné zářitky, mějte ovšem na paměti, že máte nechat partnera také občas vydechnout a načerpat nové síly. Je to také ideální doba vyrazit na společnou dovolenou. Zkuste ale také vyjít i mimo hotelový pokoj. Tuto vášnivou energii můžete využít i v jiných oblastech, protože je to také tvůrčí energie. Možná si zkuste najít nějakou lekci keramiky nebo kreslení a realizujte své fantazie jinou formou. 

Kozoroh

V srpnu budou Kozorozi velmi kontrolující a extrémně žárliví. Dejte si na to pozor a nenapadejte partnera zbytečně. Promyslete si dobře, co mu chcete vytknout, ať neřeknete něco, co nepůjde vzít zpátky a jen to zbytečně zarazí do vašeho vztahu klín. Mohli byste toho velmi litovat.

Vodnář

Vodnáři se budou cítit dosti ztraceni. Nebudete vědět co se sebou. Můžete mít pocit, že jste na emocionální horské dráze, což nebude mít dobrý vliv na lidi ve vašem okolí ani na vašeho partnera. Budete mít také problémy se žárlivostí a s touhou mít vše pod kontrolou. To může být potenciálně velmi problematické, pokud se nebudete držet zpátky. Měli byste si najít nějakou tvůrčí činnost, prostřednictvím které byste mohli vyjádřit své pocity.

Ryby

Srpen bude pro Ryby měsícem lásky v tom nejryzejším slova smyslu. Budete romantičtí a oddaní, vášniví a hraví. Dejte ovšem pozor, ať kvůli lásce zcela nedostavíte všechny ostatní aspekty vašeho života.