Sen o miminku

Sen o miminku
Jestliže se vám zdálo o miminku, život vám pravděpodobně nadělí něco nového, co se stane vaší součástí. Může to být také nový životní styl a způsob myšlení. Novinku ve vašem životě budete rozvíjet a budete o ni pečovat.

Snář říká, že v každém případě nemusí jít o váš duševní rozvoj a může znamenat i to, že budete pečovat o druhého člověka.

Sen o těhotenství naznačuje nepřipravenost

Pokud se vám zdálo o miminku v těhotenství, může to symbolizovat váš strach z těhotenství a z rodičovství. Potřebujete více času, protože se na tuto situaci ještě necítíte připraveni. U starších žen je výkladem snu touha po dítěti. Sny jsou o to častější, pokud žena děti mít nemůže nebo se jí nedaří otěhotnět.

Výkladem snu o upuštění miminka na zem je symbolika stresové situace, kterou prožíváte a se kterou se musíte vypořádat.

Když se vám zdá o zanedbaném miminku, udělejte si čas na přítele

Sen o zanedbaném miminku upozorňuje na to, že zanedbáváte svého přítele či svůj koníček, který vás naplňuje. Máte proto výčitky svědomí.

Zabít miminko ve snu signalizuje stresové situace pod nátlakem, na které můžete reagovat zkraty. Zanedbáváte to, co vás naplňuje a v čem se zdokonalujete. Začněte víc věřit.

Pokud ve snu držíte miminko v náručí, záleží na jeho vzezření. Pokud je miminko, které držíte čisté, zdravé a dobře vypadající, je to dobré znamení. Pokud je ale nemocné, špinavé a má drobky na ručkách, je to předzvěst potíží ve vašem životě.

Sen vám může předpovědět pohlaví vašeho dítěte

Pokud je žena v reálném životě těhotná a ve snu vidí, že její nenarozené miminko drží v náručí žena, narodí se jí dcera. A naopak, pokud ve snu vidí, že její miminko drží muž, narodí se jí pravděpodobně syn.

Pokud se vám zdál strašný sen o mrtvém miminku, které držíte v náručí, je to známka něčeho příjemného. Můžete čekat zajímavé zprávy a zlepšení finanční situace.

Když jste ve snu viděli plačící dítě, může to předznamenávat lítost a zdravotní problémy.